Sugo all'arrabbiata biologic Prunotto

Aquesta recepta tradicional amb bitxo fresc a la base identifica Itàlia a tot el món. Els tomàquets es processen afegint verdures fresques per fer una fantàstica salsa llesta per utilitzar. El procés és molt senzill i permet gaudir dels millors tomàquets frescos de l'estiu a la temporada d'hivern. És una salsa llesta per fer servir, només cal escalfar-la i afegir-la a la pasta amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra. A més, és una excel·lent base per elaborar saboroses receptes.

CODI: 772086
UNITATS: 6
PES NET: 340 grs
Azienda Agricola Prunotto
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.