Pebrot piquillo trossos DO La Tudelana

El pebrot de piquillo de Lodosa, amb DOP, és un pebrot de color vermell intens, carnós, compacte, consistent i de textura turgent sense arribar a ser dura. Reconegut internacionalment per la seva gran qualitat i especial sabor, es distingeix d'altres varietats de pebrots pel sabor especial. Els pebrots de piquillo són cultivats a la regió de Lodosa, Comunitat de Navarra, Espanya. Són recol·lectats quan la seva maduració és òptima i posteriorment rostits. Quan els pebrots són rostits, es procedeix al seu pelat per mètodes manuals, sense utilitzar aigua durant el procés, per així aconseguir mantenir el sabor i textura originals.
CODI: 721404
UNITATS: 6
PES NET: 220 grs
PES ESCORREGUT: 190 grs
Impex Medrano
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.