Guanciale Casa Prat

El guanciale és un ingredient indispensable en algunes receptes italianes com la carbonara o l'amatriciana. S'elabora a partir de la papada de porc pelada i retallada, salarada i barrejada amb diverses espècies i herbes. A continuació, es deixa assecar i es cura durant aproximadament 30 dies. En acabar l'adob, el guanciale es renta, es seca i es polvoritza amb pebre, la qual cosa afavoreix la seva maduració i conservació, nivella l'excés d'unto i enriqueix el seu ventall de matisos. Per això, el seu sabor és més intens que el d'altres productes com la panceta, menys gras i salat i més delicat, dolç i sofisticat.
CODI: 200024
UNITATS: 2
PES NET: 500 grs
ORIGEN: Catalunya
EMBOTITS CASA PRAT
Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractament: DISTRIBUCIONS ANTONI ELIAS S.A. Finalitat: C/ Solsona, 83, CP 08227, Terrassa (Barcelona) Publicitat: Només enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Legitimació: Tractarem únicament les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a l'efecte. Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat, podrà tenir coneixement de la informació que els demanem. Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica a la informació addicional disponible a la nostra pàgina web. Informació addicional: Més informació en l'apartat politica de privacitat de la nostra pàgina web.

Has d'acceptar les condicions d'ús.
Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.