Comte Mamie Vagne

Comté és un formatge de llet crua amb pasta premsada cuita produït a Franche-Comté, que és avui en tonatge la primera DOP a França. Deu el seu èxit nacional i internacional a la implicació diària de tots els actors del sector, que combinen harmònicament gestos ancestrals i tècniques de producció contemporànies. La llet utilitzada per fer Comté prové de vaques de raça Montbéliarde o Simmental francesa alimentades principalment de pastura i fenc, i s'ha de recol·lectar en un radi de 25 quilòmetres al voltant de la formatgeria, també anomenada “frutière”. Condimentades amb sal i afinades durant un mínim de 4 mesos sobre taules d'avet, les rodes de Comté poden pesar fins a quaranta quilos, i envelleixen en caves a temperatura i humitat controlades.

CODI: 801520
UNITATS: 8
PES NET: 3 kg
ORIGEN: França
LLET: Vaca
Vagne
comtemamie.jpg
26-10-2023

Comté Mamie Vagne

Formatge de llet crua de vaca amb DOP de curació 16-17 mesos, afinat a Poligny. Es madura en planxes d’avet, és un procés artesanal que fa que les peces no s’esquerdin, i tingui un gust suau i intens però no picant

Llet i derivats (inclosa la lactosa i proteïnes de llet).

Has d'acceptar les condicions d'ús.

A Elias Selecció, també creiem que et poden interessar aquests articles

Codi:803100

Morbier DOP Vagne

Per estar al dia amb les novetats d'Elias Selecció en articles i ofertes, pots introduir el teu email i subscriu-te a la nostra newsletter.
Has d'acceptar les condicions d'ús.