Noticies

xoriç.jpg
29-02-2024

Xoriç ibèric de gla Fisan

Embotit de Gla, elaborat amb l’ adob tradicional i amb totes les carns nobles del porc. Curació assecadors naturals durant almenys cinc mesos. És 100% natural.
briemeuxtroç.jpg
22-02-2024

Formatge Brie de Meaux DOP Renard Gillard

Formatge artesanal amb DOP de llet crua de vaca elaborat a l’Ille de France. Degustar amb fruits secs, codony o melmelada , imprescindible en una taula de formatges!
cebacaramelitzada.jpg
22-02-2024

Ceba caramel·litzada de Conservas Hida

Producte elaborat amb la quantitat justa de sucre, cuinat de manera tradicional, amb tot el sabor i nutrients. Perfecte per acompanyar qualsevol plat de carn o peix, en aperitius o per combinar amb formatges i foie
stmarcellin.jpg
22-02-2024

Saint Marcellin le Chartrousin IGP

Formatge francés de llet de vaca, molt cremós, sabor suau i especiat que s’intensifica amb el pas dels dies
llaunes.jpg
22-02-2024

Bonítol baix en sal i Bonítol en escabetx de Conservas Ortiz

Conserves elaborades de forma artesanal i respectant les arts de pesca tradicionals. El resultat s'aprecia en l'exquisit sabor i en la inconfusible textura dels productes que marquen la diferència.
pok.jpg
22-02-2024

Formatge Pok Añejo

Formatge 100% de llet crua d’ovella de marcat sabor i aromes a celler. Marida amb un vi blanc fermentat, vi negre de criança o cervesa d’abadia
esparrec.jpg
22-02-2024

Espàrrecs de Navarra La Tudelana

Espàrrecs Extra Gruixuts amb IGP "Espárrago de Navarra", calibre 9/12 , color blanc, textura suau i sense fibrositat
arzua.jpg
15-02-2024

Formatge Arzúa Ulloa Bama

Elaborat a Corunya amb la millor llet de vaca i una maduració mínima de 6 dies, el seu aroma ens recorda el iogurt i la mantega i el sabor de la llet.
bonitol.jpg
15-02-2024

Lloms de bonítol en oli d’Oliva de Conservas Ortiz

L'exquisit sabor del millor Bonítol del Nord és realçat per l'oli d'oliva que aporta melositat i una textura suau. Peix blau ple de beneficis per a la nostra salut.
cremas.jpg
15-02-2024

Crema d’Espàrrecs i Crema de Carxofes Aimar

Elaborades de forma tradicional amb ingredients d'alta qualitat , un plat casolà i natural, una alternativa perfecta per incorporar vegetals a l'alimentació diària sense invertir temps i oblidar el plaer de menjar ric i saludable
pasta.jpg
15-02-2024

Pasta Oca Bianca

Autèntica pasta italiana, gamma de cintes de pasta de blat amb un 20% d’ou, Albesi, Fetuccine i Pappardelle i el Tagliatelle primavera, per sorprendre a taula creant combinacions de colors , formes i sabors.
gruyereroda.jpg
08-02-2024

Gruyère afinat en cova AOP Margot

Selecció de les millors peces de Gruyère i afinat en cova durant 15 mesos, de llet crua de vaca de la recollida d’estiu , producte ric en vitamines i nutrients