Noticies

rovello.jpg
18-04-2024

Rovelló a trossos Cap d’Urdet

Rovelló trossos en conserva de Cap d’Urdet, bolets seleccionats amb cura i envasats al natural.
pastaocabianca.jpg
18-04-2024

Pasta de colors Oca Bianca

Gamma de pasta de blat de colors, per sorprendre a taula creant combinacions de colors i sabors: Papillons, Fiorellini, Mini Farfalle, Eliche, Trofiette
filetsverat.jpg
11-04-2024

Filets de verat de Conserves Ramón Peña

El Verat és un aliment molt complet i nutritiu font d'omega 3, proteïnes, vitamines i minerals i un baix contingut de greix. I a més de sà és deliciós! Oferim tres varietats en OLI D’OLIVA, FUMAT i AMB LLIMONA
carpacciofoto.jpg
11-04-2024

Carpaccio de Peu de Porc My Chef

Elaborat a partir de peus de porc cuinats a baixa temperatura i desossats manualment. Només cal condimentar amb una vinagreta en una amanida o com aperitiu
comtepoligny.jpg
11-04-2024

Comté le Poligny Vagne

Formatge DOP Comté de llet crua de vaca i un mínim de 6 mesos de curació , afinat a Poligny, capital del Comté. Per la seva varietat d’aromes, és ideal per incorporar-lo a taules de formatges
espatllacebo.jpg
11-04-2024

Espatlla de Cebo de Campo Ibèric Fisan

Les peces d’espatlla de Cebo de Campo Ibèric de Fisan procedeixen de porcs ibèrics criats en llibertat. La seva alimentació s'ha basat en pinsos naturals i en els recursos propis de la devesa.
jarlsbreg.jpg
04-04-2024

Novetat: Formatge Jarlsberg

Formatge noruec de llet pasteuritzada de vaca semidesnatada i una maduració de 3 mesos , de sabor suau, melós i equilibrat amb un toc dolç i de nous.
huevas.jpg
04-04-2024

Ous de verat i Ous de lluç de Conserves Ortiz

Els ous de peix o freses, ( huevas ) són un menjar que cada dia té més adeptes, si bé han estat tradicionalment un plat més del sud molt associat a l'estiu, són tan rics i senzills de preparar que són ideals per a qualsevol estació i qualsevol lloc.
monforter.jpg
04-04-2024

Novetat: Formatge Monforter baix en greix

Formatge austriac de llet pasteuritzada de vaca madurat durant 3 mesos, sense lactosa, amb només un 19% de greix. Té aromes de caramel, mel i poma
sobrassada.jpg
04-04-2024

Sobrassada superior cular IGP La Luna

Producte artesà elaborat elaborat a Sóller – Mallorca només amb carns fresques curat de forma natural en bodegues, embotit 100% natural sense additius
mychef.jpg
28-03-2024

Productes Gastrocook: Melós de vacú i Pollastre rostit

Plats tradicionals d'alta qualitat elaborats a baixa temperatura, molt fàcils de regenerar i emplatar. Us oferim Pollastre rostit amb prunes i pinyons i Melós de vacú amb bolets
fetasinlactosa.jpg
28-03-2024

Formatge Feta sense lactosa Dodoni

Formatge autèntic Feta grec amb DOP elaborat amb llet pasteuritzada d'ovella i cabra de la regió d'Epirus, zona coneguda pel seu ric ecosistema . Saborós, nutritiu i de delicada aroma. El formatge Feta Dodoni és conegut per la seva alta qualitat.