Noticies

emmental.jpg
21-03-2024

Emmentaler suís Margot

L’Emmentaler clàssic suís de llet crua de vaques alimentades amb farratges naturals, originari de la vall del riu Emme, una regió a l'est del cantó de Berna. Aquest mes amb promoció especial per Sant Jordi
pates.jpg
21-03-2024

Patés La Luna

Gamma de patés elaborats a Sòller ( Mallorca) segons la fórmula original de l’any 1900 amb productes de primera qualitat . Aquest mes amb promoció, us regalem una cistella per exposar els productes al vostre establiment
parma.jpg
21-03-2024

Formatge Parmigiano Reggiano DOP curació 24 mesos Gennari

Formatge de llet crua de vaca, madurat durant 24 mesos, sabor equilibrat, dolç però alhora gustós. És el condiment més versàtil, per afegir una nota de delicadesa a qualsevol plat sense treure’n el gust.
dessecats.jpg
21-03-2024

Bolets dessecats Cap D’urdet

Diferents varietats de bolets deshidratats, sense conservants ni colorants, envasats conservant tot l’aroma i sabor. Us oferim les varietats de cep, rossinyol, cama-sec, trompeta, moixernó i barreja.
sardinesherpac1.jpg
14-03-2024

Sardines fumades Herpac

Elaborades a mà, es seleccionen els lloms més grans, es preparen amb sal fumada i oli de gira-sol, el seu sabor és intens i la textura sucosa.
camembertgillot.jpg
14-03-2024

Camembert DOP afinat Gillot

Formatge DOP elaborat a Normandia de llet crua de vaca ,afinat en cova per mestres formatgers i modelat a mà amb cullerot
cebajuliana.jpg
14-03-2024

Ceba juliana confitada Cuick

Ceba de Figueras i oli d’oliva verge extra tallada en juliana, està recomanada per hamburgueses, truites de patates, entrepans calents, saltejats i guarnicions, fajitas, woks...
pontleveque.jpg
14-03-2024

Pont l'Évêque DOP Isigny St.Mère

Formatge DOP de pasta tova elaborat a la zona de Normandia amb llet pasteuritzada de vaca. El seu sabor és subtil i refinat amb gust d'avellana i tocs afruitats. Acompanyar amb simple llesca de pa, unes figues seques, o fos al forn o gratinat.
irollo.jpg
07-03-2024

Pasta sense gluten Irollo

Pasta seca elaborada de forma artesanal amb farina de blat de moro i farina d’arròs a Gragnano - Nàpols. Un producte 100% sense gluten
coulet.jpg
07-03-2024

Novetat: Roquefort DOP Le Petit Cave Gabriel Coulet

Formatge cremós de llet crua d’ovella amb una maduració de 5 a 8 mesos, de pasta blanca generosament vetejat, i un sabor suau i refinat. Emblemàtic de la formatgeria Gabriel Coulet. Degustar amb pera, nous, fruits vermells o mel. Inclou pack promocional de regal!
tiramisu.jpg
07-03-2024

Novetat: Tiramisú Bonta Divina

Recepta tradicional italiana, pa de pèssic suau amb salsa de cafè cobert amb crema de mascarpone i un núvol de cacau en pols
bonito.jpg
07-03-2024

Bonítol del Nord de Conservas Ortiz

L'exquisit sabor del millor Bonítol del Nord és realçat per l'oli d'oliva que aporta melositat i una textura suau. Us l’oferim en un pack especial de 5 llaunes !