Noticies

rodaruyere.jpg
26-10-2023

Gruyère afinat en cova AOP Margot

Selecció de les millors peces de Gruyère i afinat en cova durant 15 mesos, de llet crua de vaca de la recollida d’estiu , producte ric en vitamines i nutrients
llomsalmo1.jpg
26-10-2023

Llom de salmó fumat d’ Ahumados Dominguez

Part més selecta de la peça , tallat a talls de gruix exacte. Un dels grans clàssics de la casa que deixa sense paraules als grans gastrònoms.
comtemamie.jpg
26-10-2023

Comté Mamie Vagne

Formatge de llet crua de vaca amb DOP de curació 16-17 mesos, afinat a Poligny. Es madura en planxes d’avet, és un procés artesanal que fa que les peces no s’esquerdin, i tingui un gust suau i intens però no picant
panettone.jpg
19-10-2023

Panettone de Castanyes Filippi

Per la castanyada res més adient que aquest panettone , elaborat amb marron glacé confitats, mel italiana i aromatitzat amb beines de vainilla bourbon naturals.
sofregit.jpg
19-10-2023

Bases de cuina naturals Cuick

Sofregit de ceba , Sofregit de ceba i tomàquet i Ceba juliana confitada, recomanats per la xef Carme Ruscalleda, son productes per cuinar, bases de cuina naturals per donar un cop de mà als cuiners
escopinyes.jpg
19-10-2023

Escopinyes Ries Gallegues La Piedad

Producte saludable, exquisit i pràctic, sempre a punt per degustar sense més complicacions que obrir una llauna i emplatar.
montdor.jpg
12-10-2023

Mont d’Or DOP Ecureuil

Ja és temporada de Mont d’Or! Formatge de llet crua de vaca elaborat a la zona del Jura, de sabor suau es pot menjar amb cullera en fred amb pa o bé calent tipus fondue.
ramonpeña.jpg
12-10-2023

Conserves Ramón Peña

La tradició defineix a Conservas Ramón Peña des de 1920 amb l'elaboració de conserves de peix i marisc a Galícia. Una tradició heretada d'una forma d'entendre i viure la mar única.
altagastronomia.jpg
12-10-2023

Pernil i Espatlla Alta Gastronomia 100% ibèric Fisan

Peces de porcs ibèrics de gla criats a les deveses de Guijuelo a Salamanca, curades en cellers naturals. Només les peces excepcionals es classifiquen com a Alta Gastronomia.
subaida.jpg
12-10-2023

Formatge Curat Maó Subaida DOP

Formatge artesà de llet crua de vaca elaborat amb drap de cotó fogasser madurat en caves de 5 a 9 mesos, s’unta el formatge amb oli i pimentó
assortitolispania.jpg
12-10-2023

Assortit Olispania

Variat d’olives i confitats. Olives verdes amb os, cogombres, olives negres amb os, cebetes, alls
sardines.jpg
28-09-2023

Filet de Sardina Marinada amb Alfàbrega Josimar

Llom de sardina marinada de forma artesanal amb vinagre i alfàbrega