Noticies

coppafisan.jpg
07-09-2023

NOVETAT Coppa de gla Fisan

Coppa de Gla, peça de textura suau, saborosa i amb una aroma profund. Elaborada amb Capçal de porc de Gla, la seva carn és molt exclusiva, apreciada pel seu sabor i sucositat
emmentaler.jpg
07-09-2023

Emmentaler suís AOP Margot

L’Emmentaler clàssic suís de llet crua de vaques alimentades amb farratges naturals, originari de la vall del riu Emme, una regió a l'est del cantó de Berna.
mojama.jpg
07-09-2023

Moixama de Barbate IGP Herpac

Moixama de tonyina vermella curada 100% natural, pescada a l’Almadrava de Barbate a Cadis, directe de la mar a casa teva, amb elaboració artesanal i amb la garantia Herpac.
pollastrerostit.jpg
07-09-2023

Pollastre rostit amb prunes i pinyons My Chef

Cuixes de pollastre rostides amb ceba de Figueres cuinat a baixa temperatura amb productes frescos i oli d’oliva, amb tot l’aroma, sabor i propietats nutricionals
peçabrie.jpg
07-09-2023

Brie Le Roitelet

Formatge madurat de pasta tova i escorça florida, elaborat amb llet pasteuritzada de vaca a l’Ille de France
salsashida.jpg
27-07-2023

Salses casolanes per a pasta Hida

Cuinades a foc lent amb ingredients 100% naturals, oli d'oliva verge extra i la millor selecció de productes de l'horta frescos, amb gran sabor i textura
espatllaalta.jpg
27-07-2023

Espatlla Alta Gastronomia Ibèric Fisan

Peces d’espatlla de porcs ibèrics de gla criats a les deveses de Guijuelo a Salamanca, curades en cellers naturals. Només les peces excepcionals es classifiquen com a Alta Gastronomia.
provolone.jpg
27-07-2023

Provolone Albiero

Formatge tradicional italià de llet de vaca. Ideal per fondre o gratinar afegit a pizzes, pasta, paninis al forn o a la planxa condimentat amb pebre, fines herbes….
sashimiestoig.jpg
27-07-2023

Sashimi d’Ahumados Domínguez

Estoig de 150 gr de salmó fumat tallat amb la tècnica japonesa anomenada Hira-zukuri. Producte 100% natural, sense additius i alt contingut natural en proteïnes i omega-3.
reserva12.jpg
20-07-2023

Formatge Reserva 12 mesos Garcia Baquero

Formatge anyenc de llet pasteuritzada d’ovella madurat durant 12 mesos, es caracteritza per tenir matisos dolços i afruitats.
variatdebolets.jpg
20-07-2023

Barreja de bolets Cap d’Urdet

Combinat de bolets seleccionats amb cura i envasats al natural. Producte seleccionat a mà i processat artesanalment.
tommelight.jpg
20-07-2023

Formatge Tomme light Pochat IGP

Formatge tradicional elaborat a la regió de la Savoie amb llet termitzada de vaca, només conté un 13% de greix