Noticies

costellaporc.jpg
08-06-2023

Novetat: Costella de Porc marinada My Chef

Tira de costella de porc condimentada amb salsa barbacoa cuinada al buit i a baixa temperatura.
micuit.jpg
01-06-2023

Bonítol Micuit Conservas Ortiz

Elaborat en el seu propi suc , sense oli amb una mica de sal i res més. Recomanat per dietes
hida0.jpg
01-06-2023

Tomaquet fregit Hida amb 0% de sucre afegit

Tomàquet fregit 0% sucres afegits elaborat a partir de tomàquets frescos fregits amb oli d'oliva verge extra producte de gran qualitat i sabor per a consumidors que volen mantenir la línia.
appenzel.jpg
01-06-2023

Formatge Appenzel extra curat AOP Margot

El formatge Appenzeller amb AOP, és una de les grans especialitats de formatge suís, madurat durant 6 mesos amb molta cura per els experts formatgers de Margot
esparrec.jpg
01-06-2023

Espàrrecs de Navarra La Tudelana

Espàrrecs Extra Gruixuts
ampollasuc.jpg
25-05-2023

Suc de tomàquet Aimar

Elaborat només amb tomàquet i sal, és una opció fresca, lleugera , saludable i ràpida a la dieta diària.
idiazabal.jpg
25-05-2023

Formatge Idiazabal Buruaga Arditegia

Formatge Idiazabal autèntic artesà de pastor amb D.O.de llet crua d’ovella latxa, originari de Zigoitia a la província d’Àlaba, tallat en cunyes de 250 gr llest per consumir!
potanxoves.jpg
25-05-2023

Anxoves Pescadors de l’Escala

La millor selecció d´Anxoves de l´Escala, madurades en barrils durant 6 mesos i filetejades a mà amb navalla cobertes en oli d´oliva que els aporta suavitat.
cogombrets.jpg
25-05-2023

Cogombrets Olispania

En un bon aperitiu no poden faltar els cogombrets en vinagre Olispania calibre 300/400
carpaccioplat.jpg
18-05-2023

Carpaccio de Peu de Porc My Chef

Elaborat a partir de mans de porc cuinades a baixa temperatura i desossades manualment. Només cal condimentar amb una vinagreta en una amanida o com aperitiu
roncal.jpg
18-05-2023

Formatge Roncal D.O. el Pastor Roncales

Formatge d’elaboració natural produït per Quesos Larra a la Vall del Roncal , que pertany a la D.O. Roncal.
grissini.jpg
18-05-2023

Gamma de Grissinis Soul Food

Elaborats a l’obrador de Pellegrino, ubicat al Piemonte, a la regió italiana de Monferrato amb ingredients seleccionats de la més alta qualitat