Noticies

sobrefisan.jpg
18-05-2023

Pernil i Espatlla Gran Reserva tallat a mà Fisan

Tallat a mà a ganivet per mestres talladors, selecció en origen dels millors porcs Ibèrics de raça pura i repòs als cellers naturals de Guijuelo
casaprat.jpg
10-05-2023

Llonganissa i Fuet de Casa Prat

Embotit artesanal elaborat a Sant Martí de Sesgueioles, carn de porc Duroc del Solsonès, amb etiqueta de garantia de benestar animal
muscloescabetx.jpg
10-05-2023

Musclos Rias de Arosa de Conservas Ortiz

Musclos seleccionats de la Ría de Arosa i elaborats a Pobra do Caramiñal de forma totalment artesanal. Oferim dos tipus fregits en oli d’oliva i envasats en l’escabetx tradicional o al natural cuits al vapor, en el seu suc, amb una mica de sal i res més
barratendre.jpg
10-05-2023

Formatge Tendre García Baquero

Gràcies a la frescor de la llet especialment seleccionada, que es recull diàriament, el formatge sempre es manté tendre, fins a l'últim dia.
promo.jpg
10-05-2023

Campanya de fidelització amb formatges d’importació

Del 08/05 al 16/06 per la compra acumulada diferents formatges per un valor de 550 punts i alta de 2 referències noves regal d’un air fryer Sogo. Pregunta al teu comercial!
lataanchoa.jpg
04-05-2023

Filet d’anxova Conservas Ortiz

Anxoves amb una textura carnosa i ferma, envasades en oli d'oliva. Mestres anxovers elaboren en fresc les anxoves aconseguint una carn compacta i un sabor intens. Ideal per a consumidors amb paladars exigents.
ampollesaceto.jpg
04-05-2023

Aceto balsàmic Giuseppe Giusti

Giuseppe Giusti, desde el s.XVI, productor més antic , més prestigiós i més premiat , de vinagre de Mòdena a Itàlia i a tot el món. La seva recepta inclou tres punts clau: l'elecció del raïm, la qualitat del l'envàs i el temps de maduració.
pokañejo.jpg
04-05-2023

Formatge Pok Añejo

Formatge 100% de llet crua d’ovella de marcat sabor i aromes a celler.Marida amb un vi blanc fermentat, vi negre de criança o cervesa d’abadia
pistohida.jpg
04-05-2023

Samfaina Hida

Elaborada amb carbassó, albergínia, pebrot, ceba i les millors varietats de tomàquet, tot fregit amb oli d'oliva verge extra i assaonat amb sucre i sal. Plat saludable i de sabor autènticament casolà
reblochon.jpg
27-04-2023

Formatge Reblochon DOP

Formatge francès amb DOP elaborat a la regió de Savoie, de llet crua de vaca i maduració de 3 setmanes el seu és sabor suau amb tocs d’avellana
olicapdurdet.jpg
27-04-2023

Olis Cap d’Urdet

Oli amb tòfona blanca, amb tòfona negra, amb ceps i picant. 4 varietats indispensables a la cuina per realçar els vostres plats
favetestudelana.jpg
27-04-2023

Favetes La Tudelana

Elaborades amb matèria primera fresca i conservades en oli d’oliva, ideals per fer saltejades, en un remenat amb pernil o com a guarnició a qualsevol plat