Noticies

seitoalljulivert.jpg
16-03-2023

Seitons amb all i julivert Josimar

Seitó elaborat artesanalment sense additius, només amanit amb all i julivert.
sardinesfumades.png
09-03-2023

Sardines fumades Herpac

Elaborades a mà, es seleccionen els lloms més grans, es preparen amb sal fumada i oli de gira-sol, el seu sabor és intens i la textura sucosa.
tavoliere.jpg
09-03-2023

Formatge Tavoliere Carpenedo

Formatge tou elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, que madura aproximadament 45 dies, elaborat per els mestres afinadors de Casearia Carpenedo a Itàlia
cremesaimar.jpg
09-03-2023

Cremes Aimar

Elaborades de forma tradicional amb ingredients d'alta qualitat el resultat final és un plat casolà i natural, , una alternativa perfecta per incorporar vegetals a l'alimentació diària .
sbrinz.jpg
09-03-2023

Fromatge Sbrinz AOP de Margot

L' SBRINZ és un formatge molt dur elaborat amb llet crua de vaca, de primera qualitat. Maduració de 18 mesos, amb un caràcter que reflecteix la força original de les muntanyes de Suïssa Central.
tonyinaortiz.jpg
09-03-2023

Tonyina clara en oli d'oliva OL-120 Conservas Ortiz

Tonyina Clara elaborada de forma totalment artesanal envasada en oli d'oliva .Saborós i nutritiu, un ingredient molt present a les cuines.
salsapizza.jpg
09-03-2023

Salsa per pizza biològica Prunotto

Producte de cultiu rigorosament ecològic, collit a mà en el temps indicat. Salsa amb tomàquet, orenga i pebre negre, és excel·lent per a pizzes.
cunyaparma.png
02-03-2023

Formatge Parmigiano Reggiano DOP curació 24 mesos Gennari

Formatge de gra fi, sabor equilibrat, dolç però alhora gustós que evoca notes de llet fresca. És el condiment més versàtil, per afegir una nota de delicadesa a qualsevol plat sense treure’n el gust.
tartufata.jpg
02-03-2023

Salses Cap d’Urdet

Producte gourmet, versàtil, deliciós i únic, diferents varietats de salses per enriquir qualsevol plat.
royalgrandcru.png
02-03-2023

Formatge Royal Gran Cru Beemster DOP

Formatge holandés de llet pasteuritzada de vaca amb maduració de 12 mesos, pot acompanyar embotits, pernil, pomes, raïm, nabius secs, nous i melmelada.
cavaceles.png
23-02-2023

La Cava Celes Garcia Baquero

Formatge de llet de cabra madurat i afinat en fustes de faig, a les Caves de García Baquero, fins a la seva perfecció
xoricfisan.png
23-02-2023

Xoriç de gla Fisan

El Xoriç de Gla FISAN desprèn aroma i sabor. S'elabora amb l’ adob tradicional i amb totes les carns nobles del porc. La curació es duu a terme en assecadors naturals durant almenys cinc mesos. És 100% natural.