Noticies

salsapizza.jpg
09-03-2023

Salsa per pizza biològica Prunotto

Producte de cultiu rigorosament ecològic, collit a mà en el temps indicat. Salsa amb tomàquet, orenga i pebre negre, és excel·lent per a pizzes.
cunyaparma.png
02-03-2023

Formatge Parmigiano Reggiano DOP curació 24 mesos Gennari

Formatge de gra fi, sabor equilibrat, dolç però alhora gustós que evoca notes de llet fresca. És el condiment més versàtil, per afegir una nota de delicadesa a qualsevol plat sense treure’n el gust.
tartufata.jpg
02-03-2023

Salses Cap d’Urdet

Producte gourmet, versàtil, deliciós i únic, diferents varietats de salses per enriquir qualsevol plat.
royalgrandcru.png
02-03-2023

Formatge Royal Gran Cru Beemster DOP

Formatge holandés de llet pasteuritzada de vaca amb maduració de 12 mesos, pot acompanyar embotits, pernil, pomes, raïm, nabius secs, nous i melmelada.
cavaceles.png
23-02-2023

La Cava Celes Garcia Baquero

Formatge de llet de cabra madurat i afinat en fustes de faig, a les Caves de García Baquero, fins a la seva perfecció
xoricfisan.png
23-02-2023

Xoriç de gla Fisan

El Xoriç de Gla FISAN desprèn aroma i sabor. S'elabora amb l’ adob tradicional i amb totes les carns nobles del porc. La curació es duu a terme en assecadors naturals durant almenys cinc mesos. És 100% natural.
tonyinapot.png
23-02-2023

Tonyina Clara oli d'oliva RO-260 Conservas Ortiz

Elaboració artesanal de Conservas Ortiz, lloms de tonyina envasats en oli d'oliva, producte molt saborós i nutritiu, peix blau ple de beneficis per a la nostra salut
emmental.png
23-02-2023

Formatge Emmental Grand Cru IGP Le Montagnon

Formatge de llet crua de vaca amb "ulls" irregulars , sabor i aroma suau, madurat durant 12 mesos. La seva fabricació artesanal garanteix una gran riquesa de sabors
delicedecabradantan.png
16-02-2023

Formatge Delicia de cabra d’Antan

Especialitat de cabra recoberta de cendra elaborada per les Spécialités d’Antan , a la zona centre-oest de França, Poitou-Charentes.
comtepoligny.png
16-02-2023

Comté le Poligny Vagne

Formatge de llet crua de vaques Montbéliarde o Simmental alimentades a base d’herba i fenc a la zona AOP Comté, madurat un mínim de 6 mesos
mantegasalvikinga.png
16-02-2023

Mantega amb sal vikinga Le Meunier

Novetat: Mantega batuda de gran qualitat on s'hi afegeix sal vikinga.
moixama.png
09-02-2023

Moixama de Barbate IGP Herpac

Moixama de Tonyina Vermella pescada a l’Almadrava de Barbate a Cadis, producte únic que donarà un toc de distinció i qualitat a la teva taula. Directe de la mar elaborat artesanalment i amb la garantia Herpac.