Noticies

erborinatomariocosta.png
09-02-2023

Erborinato amb tòfona Mario Costa

Combinació de Gorgonzola DOP i tòfona d'estiu elaborat per l’afinador italià Mario Costa , és un formatge cremós, fàcil d´untar i molt aromàtic.
pop.png
02-02-2023

Pop gallec cuit O'Pulpeiro, producte 100% natural

Pop pescat a l'Oceà Atlàntic, cuit tallat a rodanxes i pasteuritzat, presentat en safata termosellada skin pack. Sense colorants ni conservants.
morbier 1.png
02-02-2023

Formatge Morbier DOP Vagne

Formatge de llet crua de vaques alimentades amb herba i farratge natural elaborat a les muntanyes del Jura als Alps Francesos per l’afinador Vagne. La franja central de cendra comestible, sabor suau i afruitat.
all negre 1.png
02-02-2023

All negre Cap d’Urdet

Elaborat a partir d'all morat exposat a un llarg procés de fermentació controlada. Producte 100% natural, sense additius, conservants ni acceleradors de fermentació.
cigrons.png
26-01-2023

Cigrons cuinats amb verdures Aimar

Novetat: Plat cuinat llest per servir seguint la recepta tradicional cuinada com ho faria la nostra àvia.
las terceras 1.png
26-01-2023

Formatge manxego semicurat Las Terceras

Formatge amb D.O. de llet crua d'ovella manxega madurat de 3 a 4 mesos
tonyina.png
26-01-2023

Tonyina clara Conservas Ortiz

Promoció especial: Tonyina clara en oli d'oliva pack de 3 llaunes + 1 llauna de regal Conservas Ortiz.
my chef.png
27-12-2022

Novetats Gamma MY CHEF

Productes My Chef 100% naturals, elaborats a la comarca d’Osona
pastis.png
27-12-2022

La Iaia Artesana

Pastís de formatge Payoyo elaborat amb crema de formatge payoyo 100% artesanal, gust de formatge intens i textura cremosa.
novetat-Comté-Le-Poligny-Vagne.jpg
25-04-2022

Comté Le Poligny Vagne

Formatge amb DOP afinat a Poligny, capital del Comté, elaborat amb llet crua de vaca de raça Montbéliarde i Simmental, i amb una curació de 8 mesos.
DSC_0795.JPG
25-04-2022

Tou dels Til.lers Tros de Sort

Us oferim en promoció aquest deliciós formatge elaborat al cor del Pirineu Català per Tros de Sort, formatgeria artesanal, fundada el 1995, amb la qualitat i el sabor autèntic del Pirineu.