Noticies

raclette.jpg
16-01-2025

Raclette Suïssa Margot

Formatge Raclette d'Or suïssa és un formatge de sabor equilibrat especialment indicat per fondre. Aquest mes en promoció t’oferim de regal mini safates per fer la raclette per obsequiar als teus clients.
alcachofa.jpg
16-01-2025

Carxofes Marinades Casa Medrano

Cors de carxofes tallats a meitats, marinats amb oli , vinagre i espècies.
keos.jpg
09-01-2025

NOVETAT: Formatge a daus KEOS de Garcia Baquero

Formatge a dauets per afegir a les amanides, intensament equilibrat i deliciós, conté 20 g de proteïna per cada 100gr
aimaru.jpg
09-01-2025

NOVETAT: Patés de peix i verdures Aimar

El secret de qualsevol paté és la seva textura i l'equilibri dels seus ingredients, els patés Aimar de peix i de verdures s’elaboren amb cura i amb les millors matèries primeres. Descobreix tota la gamma: Paté de Carxofa, Paté d'Espàrrecs, Paté de Piquillos, Paté de Tomàquet, Paté de Bonítol, Paté de Llamàntol, Paté de Peix de Roca, Paté de Salmó, Paté de Lluç, Paté de Guindilles
gildau.jpg
09-01-2025

NOVETAT: Gilda de tonyina fumada Herpac

Herpac presenta una nova versió d'aquest clàssic pintxo amb el millor de cada zona: la piparra de Navarra, l'oliva de Sevilla i la tonyina de Barbate
nadal.jpg
19-12-2024

Bon Nadal!!

De tot cor, us desitgem un Bon Nadal i un Feliç Any Nou!
cava.jpg
21-11-2024

Formatge Cava Barus Garcia Baquero

La Cava Barus obté a l'edició dels World Cheese Awards del 2024 el segon SUPER GOLD de la història de la companyia, distinció només atorgada als tres millors formatges presentats cada any
lasterceras.jpg
21-11-2024

Formatge manxego curat de llet crua Las Terceras

Ha estat guardonat al World Cheese Awards 2024 amb la medalla de plata al formatge manxec curat DOP a la categoria de formatge de pasta dura de llet d'ovella
foiefigues.jpg
21-11-2024

Gamma de foie Mas Parés

Els productes exclusius de Mas Parés no us poden faltar aquests dies, varietat de sabors d’una qualitat excepcional, en format pls o en terrina de 925gr per oferir als vostres clients acabat de tallar ... consulteu al vostre comercial
polvorons.jpg
21-11-2024

Pablo Garrigós, gamma de Turrons, Polvorons i Massapà, indispensables per Nadal

Productes elaborats de forma totalment artesanal seguint les receptes tradicionals, amb ingredients curosament seleccionats. No poden faltar a la taula per Nadal!
dominguez.jpg
14-11-2024

Novetats d'Ahumados Dominguez

Presentem tres exclusives especialitats per aquestes festes. Daus de salmó, Tartar de salmó i Bacallà fumat en pràctics envasos llestos per obrir i consumir
bisbe.jpg
14-11-2024

Sobrassada de porc negre “bisbe” IGP La Luna

Extraordinàries peces de 8 a 20 kg elaborades amb la carn fresca de porc negre de la raça autòctona mallorquina engreixats a les finques de l'illa amb productes naturals de la terra.