Noticies

mamie.jpg
20-06-2024

Comté Mamie Vagne

Formatge de llet crua de vaca amb DOP de curació 16-17 mesos, afinat a Poligny, es madura en planxes d’avet, és un procés artesanal fa que les peces no s’esquerdin, i tingui un gust suau i intens però no picant
rustichella.jpg
13-06-2024

Novetat Olis i patés amb tòfona La Rustichella

Nova gamma de productes a base de tòfona: Oli d’oliva amb tòfona blanca i Oli d’oliva amb tòfona negra i Paté amb tòfona blanca o negra. Els has de tastar! Pregunta al teu comercial
brieroyal.jpg
13-06-2024

Formatge brie Royal amb tòfona Renard Gillard

Formatge francès de llet crua de vaca, molt cremós i de gust suau barrejat amb una capa de tòfona a l’interior
beemster.jpg
13-06-2024

Formatge Beemster 26 mesos DOP

Formatge de llet pasteuritzada de vaca originari d’Holanda amb una maduració de 26 mesos en cellers . El seu sabor és dolç , de mantega, whisky i nous
pecorinocentral.jpg
13-06-2024

Pecorino Moliterno amb tòfona Central

Formatge de llet d’ovella amb vetes de tòfona produït artesanalment a l’illa de Sardenya per Central Formaggi.
piramidefaraons.jpg
06-06-2024

Foie Mas Pares

Productes exclusius de Mas Parés especials per Sant Joan: Piràmide dels Faraons i Foie entier Mas Pares natural o amb brisura de tòfona
tortacasar.jpg
06-06-2024

Torta del Casar Tiana

Formatge DOP de llet crua d’ovella Merina, maduració mínima de 60 dies, textura cremosa i tova , molt aromàtic.
oronero.jpg
06-06-2024

Formatge Oro Nero Gennari

Producte únic, llet crua de les vaques pròpies de la granja Gennari, amb dos sabors inconfusibles Oro Nero amb safrà i Oro Nero amb Peperoncino
delice.jpg
06-06-2024

Formatge Delicia de cabra d’Antan

Delice des Deux-Sèvres formatge de llet de cabra de sabor exquisit i recobert de cendra , elaborat a la zona centre-oest de França, Poitou-Charentes.
terrina.jpg
30-05-2024

Novetat Mas Parés: Mousse de foie amb Pedro Ximenez i Mousse de foie amb tòfona

Productes exclusius de Mas Pares, exquisites emulsions de foie amb la barreja de tòfona o licor de Pedro Ximenez. Elaborades seguint un procés artesanal i amb les millors matèries primeres
sashimi.jpg
30-05-2024

Sashimi d’Ahumados Domínguez

Exclusiu d’Ahumados Dominguez, pensat per a qui li agrada la cuina asiàtica però no el peix cru. Estoig de 150 gr de salmó fumat tallat amb la tècnica japonesa anomenada Hira-zukuri . Producte 100% natural, sense additius i alt contingut natural en proteïnes i omega-3.
olives.jpg
30-05-2024

Novetat: Olives Cacereñas amb o sense os Olispania

Olives de la varietat Cacereñas de calibre 200/220 , són una de les varietats d'olives negres amb més prestigi i qualitat. El delicat sabor i la textura fan d'aquestes olives una referència de qualitat.