Noticies

jarlsbreg.jpg
04-04-2024

Novetat: Formatge Jarlsberg

Formatge noruec de llet pasteuritzada de vaca semidesnatada i una maduració de 3 mesos , de sabor suau, melós i equilibrat amb un toc dolç i de nous.
huevas.jpg
04-04-2024

Ous de verat i Ous de lluç de Conserves Ortiz

Els ous de peix o freses, ( huevas ) són un menjar que cada dia té més adeptes, si bé han estat tradicionalment un plat més del sud molt associat a l'estiu, són tan rics i senzills de preparar que són ideals per a qualsevol estació i qualsevol lloc.
monforter.jpg
04-04-2024

Novetat: Formatge Monforter baix en greix

Formatge austriac de llet pasteuritzada de vaca madurat durant 3 mesos, sense lactosa, amb només un 19% de greix. Té aromes de caramel, mel i poma
sobrassada.jpg
04-04-2024

Sobrassada superior cular IGP La Luna

Producte artesà elaborat elaborat a Sóller – Mallorca només amb carns fresques curat de forma natural en bodegues, embotit 100% natural sense additius
creps.jpg
28-03-2024

Crêpes Paysan Breton

Recepta tradicional francesa, amb mantega bretona i llet fresca, pràctic envàs de 6 unitats, per combinar en dolç o salat
asiagotall.jpg
28-03-2024

Formatge Asiago DOP Carpenedo

Formatge italià elaborat per el prestigiós afinador Antonio Carpenedo a Treviso, de llet de vaca pasteuritzada i maduració de 30 dies.
mychef.jpg
28-03-2024

Productes Gastrocook: Melós de vacú i Pollastre rostit

Plats tradicionals d'alta qualitat elaborats a baixa temperatura, molt fàcils de regenerar i emplatar. Us oferim Pollastre rostit amb prunes i pinyons i Melós de vacú amb bolets
fetasinlactosa.jpg
28-03-2024

Formatge Feta sense lactosa Dodoni

Formatge autèntic Feta grec amb DOP elaborat amb llet pasteuritzada d'ovella i cabra de la regió d'Epirus, zona coneguda pel seu ric ecosistema . Saborós, nutritiu i de delicada aroma. El formatge Feta Dodoni és conegut per la seva alta qualitat.
emmental.jpg
21-03-2024

Emmentaler suís Margot

L’Emmentaler clàssic suís de llet crua de vaques alimentades amb farratges naturals, originari de la vall del riu Emme, una regió a l'est del cantó de Berna. Aquest mes amb promoció especial per Sant Jordi
pates.jpg
21-03-2024

Patés La Luna

Gamma de patés elaborats a Sòller ( Mallorca) segons la fórmula original de l’any 1900 amb productes de primera qualitat . Aquest mes amb promoció, us regalem una cistella per exposar els productes al vostre establiment
parma.jpg
21-03-2024

Formatge Parmigiano Reggiano DOP curació 24 mesos Gennari

Formatge de llet crua de vaca, madurat durant 24 mesos, sabor equilibrat, dolç però alhora gustós. És el condiment més versàtil, per afegir una nota de delicadesa a qualsevol plat sense treure’n el gust.
dessecats.jpg
21-03-2024

Bolets dessecats Cap D’urdet

Diferents varietats de bolets deshidratats, sense conservants ni colorants, envasats conservant tot l’aroma i sabor. Us oferim les varietats de cep, rossinyol, cama-sec, trompeta, moixernó i barreja.