Noticies

tomaquet.jpg
09-05-2024

Tomàquet fregit Conservas Marzo

Tomàquet fregit sense aigua afegida, elaborat a partir de tomàquets frescos recol·lectats al punt òptim de maduració. Un tomàquet ideal per cuinar els plats més saborosos.
promocio.jpg
09-05-2024

Campanya formatges

Per cada kg de compra de Fontanales curat Bolaños, Cantal vell DOP Paul Discham, Tomme des Cazelles Gabriel Coulet, Roquefort petit cave Gabriel Coulet, Blau Cashel o Monforter Ländle REGAL de 5 barquilles fusta per servir el formatge als vostres clients.
aletes.jpg
02-05-2024

NOVETAT: Aletes de pollastre marinades My Chef

Aletes de pollastre groc català condimentades amb espècies mediterrànies i oli d’oliva, cuina a baixa temperatura, producte 100% natural
sobrasada.jpg
02-05-2024

NOVETAT : Sobrassada ibèrica 100% gla Fisan

Fabricada només amb peces nobles de carn de porcs 100% ibèrics de gla. El seu procés de curació dura entre 4 i 6 mesos com a mínim en celler
olives.jpg
02-05-2024

Olives farcides Olispania

Nous sabors en olives verdes de varietat manzanilla farcides de Llima-Llimona, Jalapeño, Pernil o Tonyina, indispensables a l’hora de l’aperitiu!
gilda.jpg
02-05-2024

Gildes d’anxova Josimar

A l’ hora del vermut no poden faltar unes gildes! , pinxo de Filets d’Anxova, Oliva farcida d’anxova i bitxo
roules.jpg
25-04-2024

Formatges Le Roulé Rians,

Plats plens de color i sabor per lluir a la taula . Formatge originari del poble de Rians al nord-est de França, elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, textura cremosa fàcil d’untar, enrotllat en forma de tronc
halloumi.jpg
25-04-2024

Formatge Halloumi Dodoni

Formatge elaborat a Xipre de llet de vaca, cabra i ovella amb quall vegetal , es recomana menjar fregit o a la planxa ja que no fon.
huevas.jpg
25-04-2024

Ous de salmó i Ous de lumpo Spherika

Esferes acuradament elaborades amb ingredients de primera qualitat, es tradueix en una explosió de sabor a cada mos.
gorgonzola.jpg
25-04-2024

Gorgonzola dolce Tosi

Formatge blau de textura cremosa, d’olor dolça i saborós en boca , elaborat artesanalment a Novara (Itàlia) amb llet pasteuritzada de vaca amb una curació de 75 dies.
bufala.jpg
18-04-2024

Mozzarella di bufala campana DO

Formatge DOP elaborat a la campania italiana , es caracteritzada per un color nacrat, una escorça delicada i un cor sucós i intens. Ric en calci, proteïnes, vitamines, sals minerals i baix en greix
reserva12.jpg
18-04-2024

Formatge Reserva 12 mesos Garcia Baquero

Formatge anyenc de llet pasteuritzada d’ovella madurat durant 12 mesos, es caracteritza per tenir matisos dolços i afruitats.