Al 1863, a l'exposició agrícola de Mòdena, Giuseppe Giusti va presentar el primer sistema per fer un vinagre balsàmic perfecte, basat en segles de tradició oral. El veritable tresor de l'empresa familiar són les bótes de segles d'antiguitat, en les quals superposen el vinagre balsàmic. El resultat de tot això és un producte de primera qualitat reconegut des de fa més de 5 segles. El mateix Giuseppe Giusti va dir ... “Raïm bo més barril bo més temps.. això és el que fa el millor aceto del món “
L’aceto GIUSTI és IGP , és un aceto que ha de tenir mínim 80% de vinagre i 20% de most de raïm cuit, i 60 dies en botes (barrica)
Aceto balsàmic 3 medalles : Amb 12 anys d’envelliment. Dedicat a l'avantpassat que va inventar la recepta a principis del segle XX, “Ricardo Giusti”. Criança: En bótes, amb l'addició de vinagre balsàmic ja envellit extret de piles de bótes centenàries.
Aceto balsàmic 2 medalles : Amb 8 anys d’envelliment. Producte històric de Giusti, "il Clàssic" és un balsàmic de gran versatilitat. Criança: En bótes, amb l'addició de vinagre balsàmic ja envellit extret de piles de bótes centenàries.
Aceto balsàmic 1 medalla : Amb 6 anys d’envelliment. Caracteritzat per una rica olor i una bona acidesa. Criança: En bótes de roure francès de 1900 amb l'addició de vinagre balsàmic ja envellit procedent de piles de bótes centenàries