All negre Cap d’Urdet

02-02-2023

Producte elaborat per Cap d'Urdet, especialistes en conserva de trufa, bolets silvestres i all negre.

L'all negre és un producte ideal per acompanyar formatges i vins, amanides, pastes, peixos, carns, sofregits, guisats, salses, postres, en dejú o com a snack. Sabor UMAMI, lleugerament dolç al paladar, amb tocs de regalèssia, panses, fumat i una mica d'acidesa.

No pica ni repeteix , tampoc deixa l’alè característic de l’all tradicional.

Elaborat a partir d'all morat exposat a un llarg procés de fermentació controlada. Producte 100% natural, sense additius, conservants ni acceleradors de fermentació.

all negre 1.png
all negre 2.png
all negre 3.png
all negre 4.png

Beneficis de l’all negre:

Conté el doble d’antioxidants que l’all cru, de manera que es convertix en un aliat per a alentir el procés d’envelliment.

És un aliment ric en proteïnes, que contribuïxen a conservar la massa muscular.

Ric en vitamines i minerals com el potassi i el fòsfor.

Ric en fibra, que afavoreix el trànsit intestinal.

Noticies relacionades

pop.png
02-02-2023

Pop gallec cuit O'Pulpeiro, producte 100% natural

Pop pescat a l'Oceà Atlàntic, cuit tallat a rodanxes i pasteuritzat, presentat en safata termosellada skin pack. Sense colorants ni conservants.
morbier 1.png
02-02-2023

Formatge Morbier DOP Vagne

Formatge de llet crua de vaques alimentades amb herba i farratge natural elaborat a les muntanyes del Jura als Alps Francesos per l’afinador Vagne. La franja central de cendra comestible, sabor suau i afruitat.
cigrons.png
26-01-2023

Cigrons cuinats amb verdures Aimar

Novetat: Plat cuinat llest per servir seguint la recepta tradicional cuinada com ho faria la nostra àvia.