Assortit Olispania

12-10-2023

L'acurada selecció de l'oliva i el saber fer en l'art de l’amanit, donen com a resultat una gamma de productes de gran qualitat, els quals estan reservats per als paladars més exigents. El procés de producció inclou cates de manera regular per comprovar la constància de la qualitat del producte.

Variat d’olives i confitats. Olives verdes amb os, cogombres, olives negres amb os, cebetes, alls

assortitolispania.jpg

OLISPANIA Olives, S.L. Empresa situada a Jumilla a Murcia, creada el 2012 després de la unió de dues famílies amb més de 30 anys d'experiència en el sector, el principal objectiu ha estat desenvolupar un producte de màxima qualitat. La seva filosofia està orientada a l'excel·lència pel que fa a la seguretat alimentària i a la satisfacció de client tenen des de fa tres anys la certificació IFS amb un nivell superior (96'27 sobre 100). Dels seus productes en destaca l’ àmplia gamma de farcits. Disposen també d'un assortit de sabors elaborats amb les varietats Manzanilla, Verdial, Gordal, Cacereña i Cuquillo

Noticies relacionades

montdor.jpg
12-10-2023

Mont d’Or DOP Ecureuil

Ja és temporada de Mont d’Or! Formatge de llet crua de vaca elaborat a la zona del Jura, de sabor suau es pot menjar amb cullera en fred amb pa o bé calent tipus fondue.
ramonpeña.jpg
12-10-2023

Conserves Ramón Peña

La tradició defineix a Conservas Ramón Peña des de 1920 amb l'elaboració de conserves de peix i marisc a Galícia. Una tradició heretada d'una forma d'entendre i viure la mar única.
altagastronomia.jpg
12-10-2023

Pernil i Espatlla Alta Gastronomia 100% ibèric Fisan

Peces de porcs ibèrics de gla criats a les deveses de Guijuelo a Salamanca, curades en cellers naturals. Només les peces excepcionals es classifiquen com a Alta Gastronomia.