Banderilles de formatge i tonyina Herpac

05-09-2024

Pinxos elaborats a mà, on es barregen l'intens sabor dels dauets de tonyina fumada amb la suavitat del formatge. Posteriorment s'introdueixen en oli i estan a punt per menjar. Les banderilles de tonyina fumada i formatge tenen una textura i sabor suaus, aconseguint un contrast irresistible.

És el producte perfecte per a entrants i pica-pica acompanyats d'un bon vi, una estoneta abans d'ingerir-les, es recomana deixar-les a temperatura ambient per gaudir-ne en el seu màxim potencial.

Dauets de tonyina fumada i formatge conservades en oli, llestes per servir. Fetes a mà, una a una.

banderilles.jpg

Noticies relacionades

alpage.jpg
05-09-2024

Novetat: Gruyère Alpage DOP Margot

Formatge suís de llet crua de vaca . Només es fabrica de maig a octubre, quan les vaques están en llibertat i pasturen en alçada, elaborat per uns 50 xalets d’alta muntanya i per un sol ramat
lambda.jpg
05-09-2024

Novetat: Formatge Lambda Hualdo

Formatge semitou de llet crua d’ovella, durant l’afinat es rentat amb una salmorra lleugera. Olor intensa i sabor persistent i de seva textura és untuosa
fontanales.jpg
05-09-2024

Novetat: Formatge Fontanales Bolaños

Formatge canari elaborat amb llet crua de cabra, vaca i ovella. Madurat 7 - 8 mesos en coves i orejat al natural , el seu sabor característic floral i afruitat . Ideal com a aperitiu o ingredient per a plats als que se'ls vulgui donar un toc únic.