Barreja de bolets Cap d’Urdet

20-07-2023

Els bolets en conserva, són una excel·lent opció per afegir sabor i textura als teus plats preferits, a punt per servir, ideal per a farcits, guarnició de carns, pastes, arrossos, pizza, en general tot tipus de guisats. Aquest  combinat ofereix una varietat de 7 bolets: Rovelló (lactarius deliciosus), gírgola (pleurotus ostreatus), rossinyol (Cantharellus cibarius), trompeta de la mort (Craterellus cornucopiodes), llenega rossa (pholiota nameko), stropharia, i shiitake (lentinus edodes).

Combinat de bolets seleccionats amb cura i envasats al natural. Producte seleccionat a mà i processat artesanalment.

variatdebolets.jpg

Cap urdet es va establir el 1989 , està situada a la petita localitat de Sant Llorenç de Morunys, als peus dels Pirineus,lloc on tradicionalment es produeixen quantitat de bolets i tòfones. Molts anys d’experiència i constant innovació són la clau per una producció artesanal de productes de qualitat.

 

Productes

Noticies relacionades

reserva12.jpg
20-07-2023

Formatge Reserva 12 mesos Garcia Baquero

Formatge anyenc de llet pasteuritzada d’ovella madurat durant 12 mesos, es caracteritza per tenir matisos dolços i afruitats.
tommelight.jpg
20-07-2023

Formatge Tomme light Pochat IGP

Formatge tradicional elaborat a la regió de la Savoie amb llet termitzada de vaca, només conté un 13% de greix
petitcamembert.jpg
20-07-2023

Petit Camembert Gillot

Formatge elaborat a Normandia, de llet crua de vaca. Modelat a mà amb cullerot, la seva textura és cremosa i el seu sabor intens