Bolets dessecats Cap D’urdet

21-03-2024

Els bolets deshidratats són una excel·lent opció per tenir sempre a mà al rebost. Com que estan deshidratats, ocupen menys espai i tenen una vida útil molt més llarga que els frescos. Per això podem tenir bolets disponibles per utilitzar en qualsevol moment, sense haver de preocupar-se perquè es facin malbé. A més, els bolets deshidratats tenen un sabor intens i concentrat. 10g equivalen a 100g de bolets frescos. Per a cada bolet es recomana un temps de remull per obtenir la seva millor hidratació.

Diferents varietats de bolets deshidratats, sense conservants ni colorants, envasats conservant tot l’aroma i sabor. Us oferim les varietats de cep, rossinyol, cama-sec, trompeta, moixernó i barreja.

dessecats.jpg
cep.jpg
camasec.jpg
moixerno.jpg
barreja.jpg
trompeta.jpg
rossinyol.jpg

Cap d’Urdet es va establir el 1989 , està situada a la petita localitat de Sant Llorenç de Morunys, als peus dels Pirineus,  lloc on tradicionalment es produeixen quantitat de bolets i tòfones. Molts anys d’experiència i constant innovació són la clau per una producció artesanal de productes de qualitat

Noticies relacionades

emmental.jpg
21-03-2024

Emmentaler suís Margot

L’Emmentaler clàssic suís de llet crua de vaques alimentades amb farratges naturals, originari de la vall del riu Emme, una regió a l'est del cantó de Berna. Aquest mes amb promoció especial per Sant Jordi
pates.jpg
21-03-2024

Patés La Luna

Gamma de patés elaborats a Sòller ( Mallorca) segons la fórmula original de l’any 1900 amb productes de primera qualitat . Aquest mes amb promoció, us regalem una cistella per exposar els productes al vostre establiment
parma.jpg
21-03-2024

Formatge Parmigiano Reggiano DOP curació 24 mesos Gennari

Formatge de llet crua de vaca, madurat durant 24 mesos, sabor equilibrat, dolç però alhora gustós. És el condiment més versàtil, per afegir una nota de delicadesa a qualsevol plat sense treure’n el gust.