Bonítol baix en sal i Bonítol en escabetx de Conservas Ortiz

04-07-2024

Bonítol del Nord amb el tradicional escabetx d'Ortiz, producte de sabor suau amb una textura molt tendra .

Bonítol del Nord baix en sal, l'alternativa per seguir gaudint del gust de Bonítol sense sal afegida. Aquest producte és Baix en sal perquè únicament conté el sodi present de forma natural en el peix. Això garanteix uns nivells inferiors a 120 mg de sal per 100 grams de producte

Conserves elaborades de forma artesanal i respectant les arts de pesca tradicionals. El resultat s'aprecia en l'exquisit sabor i en la inconfusible textura dels productes que marquen la diferència.

bonito.jpg

El Bonítol del Nord és un peix blau ple de beneficis per a la nostra salut, és una font de proteïnes d'alt valor biològic. Té un alt contingut en àcids grassos OMEGA 3, que el nostre cos no genera per si mateix, és ric en vitamines A i D, que ajuden a mantenir sans els nostres teixits i a prevenir malalties degeneratives, i a mes s’envasa en oli d'oliva, ric en àcid oleic que ajuda a regular els nivells perjudicials de colesterol en sang

Hi ha una gran varietat de tècniques per a la pesca de la Bonítol, però al litoral Cantàbric es segueixen utilitzant les mateixes arts tradicionals de sempre, que asseguren la preservació de les espècies.  A Conservas Ortiz es pesca el Bonítol del Nord amb canya, un a un, amb esquer viu o cacea durant la costanera d'estiu. Aquesta tècnica ancestral de pesca selectiva és respectuosa amb el medi ambient i els fons marins, ja que en ambdues es pesquen els peixos d’un en un . El procés d’elaboració és totalment artesanal. Al paladar, presenta un exquisit sabor i una delicada textura.

Noticies relacionades

pernilcoren.jpg
04-07-2024

Novetat : Pernil i espatlla serrana Coren

El Pernil Selecta Serrà de Castanyes Coren, curat de manera artesanal durant més de 20 mesos als assecadors de la cooperativa a Lugo, és un pernil de vetejat intens, deliciós aroma i sabor únic lleugerament dolç.
brillatsavarintall.jpg
04-07-2024

Brillat Savarin IGP Rouzaire

Formatge francés IGP de llet crua de vaca, és un triple crema, ja que abans de coagular la llet se li afegeix una gran quantitat de nata. La seva textura és cremosa i tova .De sabor deliciós marida molt bé amb cava i fruits secs
alcachofa.jpg
04-07-2024

Carxofes Marinades Casa Medrano

Cors de carxofes tallats a meitats, marinats amb oli , vinagre i espècies.