Bonítol ecològic Conservas Ortiz

23-05-2024

Bonítol del Nord pescat amb canya un a un i elaborat en Oli d'Oliva Verge Extra procedent de l'agricultura ecològica. L'organisme del ENEEK (Consell d'agricultura i alimentació ecològica d'Euskadi) avala la fabricació d'aquests productes.

Producte elaborat amb oli d’oliva Verge Extra Ecològic procedent d’agricultura ecològica i pescats amb les arts de pesca tradicionals i respectuoses amb el medi ambient.

bonitoeco.jpg

La sostenibilitat de la pesca en els nostres mars és un dels problemes que pateix el sector mediambiental en l'actualitat. Conserves Ortiz es preocupa per el futur de les captures així com el procés de regeneració de les espècies. Per aquest motiu, utilitzen la tècnica tradicional del "esquer viu" i "la cacea" per a la captura del Bonítol del Nord .

Noticies relacionades

sobrassada.jpg
23-05-2024

Sobrassada superior IGP La Luna

Embotit 100% natural sense additius, única al mercat que no en porta. Producte artesà elaborat només amb carns fresques i curat de forma natural en soterranis, a la manera tradicional. En la varietat picant, s’hi afegeix pebre vermell de la millor qualitat.
risotto.jpg
23-05-2024

Risottos clàssics Lodigiana

Risottos elaborats amb arròs Carnaroli italià superfí amb l'addició de verdures deshidratades i el brou de verdures. El temps de cocció és de 13/15 minuts, plat exquisit i fàcil de preparar.
grissini.jpg
23-05-2024

Gamma de Grissinis Soul Food

Elaborats a l’obrador de Pellegrino, ubicat al Piemonte, a la regió italiana de Monferrato amb ingredients seleccionats de la més alta qualitat. Dins la gamma de productes tenim grissinis Clàssic amb oli d’oliva extra verge , amb Olives, Ceba, Pipes de Girasol i amb Tomàquet Sec