Brie Le Roitelet

07-09-2023

Brie Le Roitelet s'elabora i madura a Normandia desde 1966 . Aquest formatge de pasta tova està elaborat amb ingredients acuradament seleccionats: bona llet del camp francès, nata de Normandia, una mica de sal i ferments làctics. Es necessiten més de 20 litres de llet per fer un Brie Roitelet de 3 quilos. Degustar calent o fred, com a aperitiu o a la cuina, sobre torrades o en quiches.

Formatge madurat de pasta tova i escorça florida, elaborat amb llet pasteuritzada de vaca a l’Ille de France

peçabrie.jpg
tallbrie.jpg

Productes

Codi:262611

Brie Roitelet

Noticies relacionades

varietatmurgo.jpg
07-09-2023

NOVETAT Formatges Murgó

Varietat de formatges artesans elaborats a Sant Iscle de Vallalta, al Parc Natural del Montnegre L’Hereu, La Pubilla, El Bastard, El Petit d’Herbes i El legítim, els has de tastar!
coppafisan.jpg
07-09-2023

NOVETAT Coppa de gla Fisan

Coppa de Gla, peça de textura suau, saborosa i amb una aroma profund. Elaborada amb Capçal de porc de Gla, la seva carn és molt exclusiva, apreciada pel seu sabor i sucositat
emmentaler.jpg
07-09-2023

Emmentaler suís AOP Margot

L’Emmentaler clàssic suís de llet crua de vaques alimentades amb farratges naturals, originari de la vall del riu Emme, una regió a l'est del cantó de Berna.