Brillat Savarin IGP Rouzaire

04-07-2024

Formatge amb IGP , produït i madurat al cor de la zona de Brie, la llet utilitzada es recull diàriament a Seine et Marne.

És un formatge sense desnatar enriquit amb nata. La crema és casolana prové del desnatat de la llet utilitzada per produir Brie i Coulommiers. Es necessiten diversos dies per a elaborar un producte tan tradicional , s'utilitza una cullera específica per modelar-lo. Per la seva humitat, el control de l'etapa d'assecat és un punt clau que condiciona l'èxit de la maduració. Aquest pas específic requereix el coneixement de l’afinador.

El resultat d’aquesta cura en el procés d’elaboració, dona lloc a un formatge gourmet de gust fort que delecta a tots els paladars. És extremadament generós i untuós. El seu M.G. en extracte sec és del 75%. i la seva textura és cremosa i tova, de gust deliciós

Formatge francés IGP de llet crua de vaca, és un triple crema, ja que abans de coagular la llet se li afegeix una gran quantitat de nata. La seva textura és cremosa i tova .De sabor deliciós marida molt bé amb cava i fruits secs

brillatsavarintall.jpg
brillatsavarinpa.jpg
brillatsavarin.jpg

Noticies relacionades

pernilcoren.jpg
04-07-2024

Novetat : Pernil i espatlla serrana Coren

El Pernil Selecta Serrà de Castanyes Coren, curat de manera artesanal durant més de 20 mesos als assecadors de la cooperativa a Lugo, és un pernil de vetejat intens, deliciós aroma i sabor únic lleugerament dolç.
bonito.jpg
04-07-2024

Bonítol baix en sal i Bonítol en escabetx de Conservas Ortiz

Conserves elaborades de forma artesanal i respectant les arts de pesca tradicionals. El resultat s'aprecia en l'exquisit sabor i en la inconfusible textura dels productes que marquen la diferència.
alcachofa.jpg
04-07-2024

Carxofes Marinades Casa Medrano

Cors de carxofes tallats a meitats, marinats amb oli , vinagre i espècies.