Caldo de pollastre, caldo de verdures, caldo de “cocido” i fumet de peix Aimar

18-01-2024

Us oferim diferents varietats de brous per consumir sols o bé afegir a diferents  elaboracions:

Caldo de pollastre, obtingut de la cocció a foc lent de pollastre i verdures

Caldo de verdures obtingut de la cocció a foc lent només de verdures

Caldo de cocido ,obtingut de la cocció a foc lent de carn i verdures

Fumet de peix, obtingut de la cocció a foc lent de peix i verdures

Selecció de caldos, cuinats de la manera més tradicional i casolana possible ,a poc a poc i amb els millors ingredients, d'aquesta manera obtenim aliments en conserva llestos per consumir i molt saludables.

caldo.jpg
fumet.jpg
caldoverduras.jpg
caldococido.jpg
caldopollo.jpg

Cuina casolana tradicional, productes elaborats segons els estàndards d'Artesanos de Navarra i Reyno Gourmet. Perfecte per consumir durant tot l'any

Noticies relacionades

reblochon.jpg
18-01-2024

Formatge Reblochon DOP

Formatge francès amb DOP elaborat a la regió de Savoie, de llet crua de vaca i maduració de 3 setmanes el seu sabor és suau amb tocs d’avellana
sopes.jpg
18-01-2024

Sopa de peix, Escudella i Sopa de Cocido Aimar

Sopes ja preparades llestes per consumir, elaborades a foc lent amb els millors ingredientes. Cuina tradicional de la millor qualitat.
cantell.jpg
18-01-2024

Formatge Cantell Can Pujol

Formatge de llet pasteuritzada de cabra, elaborat a Vilassar de Dalt (El Maresme). Formatge de pasta dura i de pell natural i neta, madurat durant 6 mesos