Camembert DOP afinat Gillot

14-03-2024

El Camembert de Gillot és un formatge excepcional, elaborat segons la tradició dels mestres formatgers. S'elabora a partir de llet crua recollida dels productors de la zona del bocage d'Ornais i modelada amb un cullerot.

Formatge DOP elaborat a Normandia de llet crua de vaca ,afinat en cova per mestres formatgers i modelat a mà amb cullerot

camembertgillot.jpg
camembert.jpg

Seleccionat entre els millors camemberts, l'edició Gourmet passarà una mica més de temps als cellers de maduració sota l'atenta supervisió dels mestres formatgers. Refinat, de color suau, pasta d'ivori i delicada aroma

Noticies relacionades

sardinesherpac1.jpg
14-03-2024

Sardines fumades Herpac

Elaborades a mà, es seleccionen els lloms més grans, es preparen amb sal fumada i oli de gira-sol, el seu sabor és intens i la textura sucosa.
cebajuliana.jpg
14-03-2024

Ceba juliana confitada Cuick

Ceba de Figueras i oli d’oliva verge extra tallada en juliana, està recomanada per hamburgueses, truites de patates, entrepans calents, saltejats i guarnicions, fajitas, woks...
pontleveque.jpg
14-03-2024

Pont l'Évêque DOP Isigny St.Mère

Formatge DOP de pasta tova elaborat a la zona de Normandia amb llet pasteuritzada de vaca. El seu sabor és subtil i refinat amb gust d'avellana i tocs afruitats. Acompanyar amb simple llesca de pa, unes figues seques, o fos al forn o gratinat.