Campanya formatges

09-05-2024

Us oferim una varietat de 6 magnífics formatges amb promoció de regal per ajudar-vos a presentar el producte en el vostre establiment

Fontanales curat Bolaños: Formatge canari elaborat amb llet de cabra, vaca i ovella. La seva pasta és de color ivori i la seva aroma és floral i afruitada. Es deixa madurar 7 -8 a les coves que van quedar dels antics assentaments canaris i entre les humides parets es dóna aquest sabor tan característic. Ideal com a aperitiu o ingredient per a plats als que se'ls vulgui donar un toc únic.

Cantal vell DOP Paul Discham : Formatge DOP elaborat amb llet crua de vaca. És un dels formatges més antics de França. Té una maduració de 8 mesos. D'escorça color gris blanquinós i pasta color ivori. Té una aroma lletosa i un agradable sabor de nous.

Tomme des Cazelles Gabriel Coulet:  Tomme des Cazelles s'elabora amb llet pasteuritzada d'ovella d'Aveyron. Crea un sabor dolç de llet d'ovella acompanyat d'un gust de nou, es fon a la boca

Per cada kg de compra de Fontanales curat Bolaños, Cantal vell DOP Paul Discham, Tomme des Cazelles Gabriel Coulet, Roquefort petit cave Gabriel Coulet, Blau Cashel o Monforter Ländle REGAL de 5 barquilles fusta per servir el formatge als vostres clients.

promocio.jpg
fontanales.jpg
cantal.jpg
tomme.jpg
roquefort.jpg
cashel.jpg
montforter.jpg

Roquefort petit cave Gabriel Coulet : Formatge de llet  crua d’ovella  madurat 5-8 mesos  per el mestre afinador Gabriel Coulet. La seva textura és cremosa de pasta blanca generosament vetejat, sabor suau i refinat , degustar amb pera, nous,  fruits vermells o mel.

Blau Cashel: Formatge blau irlandès elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, maduració de 2 mesos. Té el seu origen al Comtat de Tipperary, rep el nom del Rock of Cashel, monument històric de la zona. La seva escorça és cruixent, florida i amb grans taques blaves al seu interior.

Monforter Ländle  : Formatge baix en greix (19% de greix absolut). Elaborat amb la millor llet fresca dels Alps i envellit (maduració d´uns tres mesos) i tractat de manera artesanal tradicional. Té aromes de caramel lleuger, mel i poma.

Noticies relacionades

xoriçvela.jpg
09-05-2024

Xoriç vela de Gla Fisan

El Xoriç Vela de Gla FISAN desprèn aroma i sabor, elaborat amb les millors carns magres i una selecció acurada d'espècies. Després del procés de curació s'aconsegueix un sabor intens i inigualable
caballa.jpg
09-05-2024

Verat del sud Conservas Ortiz

Ingredient ideal a la dieta mediterrània , és un producte molt saludable elaborat artesanalment a Conservas Ortiz, els filets es netegen a mà i s'envasa en oli d'oliva
tomaquet.jpg
09-05-2024

Tomàquet fregit Conservas Marzo

Tomàquet fregit sense aigua afegida, elaborat a partir de tomàquets frescos recol·lectats al punt òptim de maduració. Un tomàquet ideal per cuinar els plats més saborosos.