Us oferim una varietat de 6 magnífics formatges amb promoció de regal per ajudar-vos a presentar el producte en el vostre establiment
Fontanales curat Bolaños: Formatge canari elaborat amb llet de cabra, vaca i ovella. La seva pasta és de color ivori i la seva aroma és floral i afruitada. Es deixa madurar 7 -8 a les coves que van quedar dels antics assentaments canaris i entre les humides parets es dóna aquest sabor tan característic. Ideal com a aperitiu o ingredient per a plats als que se'ls vulgui donar un toc únic.
Cantal vell DOP Paul Discham : Formatge DOP elaborat amb llet crua de vaca. És un dels formatges més antics de França. Té una maduració de 8 mesos. D'escorça color gris blanquinós i pasta color ivori. Té una aroma lletosa i un agradable sabor de nous.
Tomme des Cazelles Gabriel Coulet: Tomme des Cazelles s'elabora amb llet pasteuritzada d'ovella d'Aveyron. Crea un sabor dolç de llet d'ovella acompanyat d'un gust de nou, es fon a la boca
Roquefort petit cave Gabriel Coulet : Formatge de llet crua d’ovella madurat 5-8 mesos per el mestre afinador Gabriel Coulet. La seva textura és cremosa de pasta blanca generosament vetejat, sabor suau i refinat , degustar amb pera, nous, fruits vermells o mel.
Blau Cashel: Formatge blau irlandès elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, maduració de 2 mesos. Té el seu origen al Comtat de Tipperary, rep el nom del Rock of Cashel, monument històric de la zona. La seva escorça és cruixent, florida i amb grans taques blaves al seu interior.
Monforter Ländle : Formatge baix en greix (19% de greix absolut). Elaborat amb la millor llet fresca dels Alps i envellit (maduració d´uns tres mesos) i tractat de manera artesanal tradicional. Té aromes de caramel lleuger, mel i poma.