Carpaccio de Peu de Porc My Chef

11-07-2024

Cuina a baixa temperatura, conserva aromes, sabors i propietats nutricionals, elaborat amb productes frescos i oli d’oliva. Es presenta en fines llesques d’entre 4g i 6g, en sobres de 80g envasats al buit només cal condimentar amb una vinagreta

Elaborat a partir de mans de porc cuinades a baixa temperatura i desossades manualment. Només cal condimentar amb una vinagreta en una amanida o com aperitiu

carpaciosobre.jpg
carpaccioplat.jpg

Gastrocook son especialistes en l’elaboració de productes de cinquena gamma cuinats al buit i a baixa temperatura, 100% naturals, per restauració i retail. Están situats a la comarca d’Osona, producte 100% català. La cuina a baixa temperatura, és una tècnica de cocció que sotmet els aliments a temperatures suaus inferiors a 100ºc durant períodes de temps llargs i envasats al buit, per tant en absència d’oxigen. Elaborat sense additius, sense colorants ni conservants artificials, productes sense E’s.

Noticies relacionades

confitures.jpg
11-07-2024

Novetat: Melmelades de Confituras Tradicionales

Melmelades de luxe elaborades a mà a la regió de Murcia, especialitat en els sabors clàssics, només amb fruita i sucre de canya. Procès artesanal de selecció de la fruita, desossat, pelat i desrabassat a mà
havarti.jpg
11-07-2024

Formatge Havarti danés Viking

Formatge cremós Havarti de llet pasteuritzada de vaca, el tradicional Havarti danès, suau i cremós, perfecte per a entrepans i aperitius, fred o calent.
corsvencerol.jpg
11-07-2024

Cors de carxofa Vencerol

Cors de carxofes senceres extra, ideals per afegir en una amanida. Producte de primera qualitat . Demana’l al teu comercial!