Cecina Black Angus llescada Entrepeñas

07-11-2024

Producte elaborat a partir de l'especejament dels quarts del darrere del de bestiar boví de la raça Aberdeen Angus, d'on s'obtenen les tapes, contres, i “babillas” que donen lloc al producte final. Aquestes peces passen per un procés de salaó, una fase de fumat, i un llarg període d'assecatge o curació. Tots aquests procediments donen lloc a les característiques organolèptiques típiques del producte.

 

Cecina elaborada amb pur Black Angus 100% alimentat amb blat de moro durant 200 dies i madurat durant 6-7 mesos, en còmodes sobres de 100gr, obrir i servir

cecina.jpg
cecina.2.jpg

Embutidos Entrepeñas , fabricants amb més de 60 anys de tradició ,empresa artesana i familiar, situadaa Geras de Gordón, al nord de la província de Lleó a 1.200 mts d’alçada, zona amb un microclima de gelades freqüents d’ hiverns llargs i secs, ideal per la curació lenta i natural dels elaborats.

Noticies relacionades

ETIVAZ.jpg
07-11-2024

Formatge Etivaz AOP Margot

Etivaz AOP, formatge suís de producció limitada elaborat a les formatgeries d’alta muntanya. L’heu de tastar!!
galetes.jpg
07-11-2024

Galetes de mantega La Lorenzana

Galetes de mantega de textura cruixent presentades en una bonica llauna. Demana-les al teu comercial!
perles.jpg
07-11-2024

Ous de salmó, Ous de lumpo i Perles de sabors Spherika

Esferes acuradament elaborades amb ingredients de primera qualitat, la qual cosa es tradueix en una explosió de sabor a cada mos.