Cheddar blanc curació 18 mesos porció 200 gr Wyke

13-03-2025

Us oferim el cheddar blanc 18 mesos en porció de 200gr. El més especial dels formatges Cheddar es cura en caixes de fusta durant un període màxim de 18 mesos en cellers on s’ha replicat minuciosament la temperatura del vell graner de pedra de la granja original del segle XIX. Es va fent el tast del formatge el primer dia, a les quatre setmanes i posteriorment de forma mensual. Només els millors formatges, que posseeixen un sabor untuós, cremós i un cruixit suau, es classifiquen com  Ivy’s Vintage

WYKE FARMS elaboradors desde fa més de 150 anys, és una granja de més de 600 hectàrees on elaboren el seu propi formatge Cheddar de forma artesanal a tan sols 24 km de la ciutat de Cheddar, l'autèntic bressol d’aquest formatge.

Formatge cheddar elaborat a Somerset (Anglaterra), de llet de vaca pasteuritzada, amb una curació de 18 mesos. Amb quall vegetal, és apte per a vegetarians. El seu sabor és suau i amb el pas del temps guanya en força i augmenta el gust a fruits secs.

cheddar.jpg
cheddarmesa.jpg

Noticies relacionades

sashimiplat.jpg
13-03-2025

Sashimi d’Ahumados Domínguez

Exclusiu d’Ahumados Dominguez, producte original per als amants del menjar asiàtic. Estoig de 150 gr de salmó fumat en un tall especial sashimi, contra les vetes i amb un gruix aproximat de 4 mm. Producte 100% natural, sense additius i alt contingut natural en proteïnes i omega-3, sense gluten
melos.jpg
13-03-2025

Melós de vacú amb bolets My Chef

Galta de vedella, molt tendre i melosa, cuinada a baixa temperatura durant més de 20 hores. Condimentada amb sal, pebre, especies i herbes aromàtiques, amb una salsa fina i bolets variats saltejats. Recepta tradicional 100% natural, sense conservants ni additius artificials. No conté gluten
verdures.jpg
13-03-2025

Gamma de verdures Conservas Marzo

Borrajas, Porros, Cards, Bledes, Espinacs i Brots d'all. Verdures de primera qualitat , procedents de l’horta riojana. Envasades al natural només amb aigua i sal. Llestes per consumir! obrir el pot, escalfar i amanir al gust .