Comté le Poligny Vagne

11-04-2024

Formatge Comté le Poligny amb DOP,  afinat a Poligny, capital del Comté , llet crua de vaca de raça Montbéliarde i Simmental recollida a l’estiu , que és quan té més qualitat i varietats organolèptiques, a  granges situades a més de 1000 mt d’alçada, això fa que les vaques s’alimentin de gran varietat d’herbes obtenint una llet d’una qualitat única. Per la seva varietat d’aromes, és ideal per incorporar-lo a taules de formatges

La maduració de les peces es fa en planxes d’avet, tota la manipulació, salat, volteig i maduració de les rodes de formatge és manual, es controla la temperatura i humitat i no s’accelera aquest procés per escalfament en túnels de maduració. Aquest procés artesanal fa que les peces no s’esquerdin, no es deformi la cotna i tingui un gust suau però intens i no picant.

Formatge DOP Comté de llet crua de vaca i un mínim de 6 mesos de curació , afinat a Poligny, capital del Comté. Per la seva varietat d’aromes, és ideal per incorporar-lo a taules de formatges

comtepoligny.jpg

La qualitat final dels productes Vagne prové d’una exhaustivitat professional. Recollint les matèries primeres de millor qualitat, passant pels passos adequats, mantenint un entorn propici, que garanteixi  un seguiment a mida: aquests compromisos successius ajuden a obtenir formatges de qualitat en el moment adequat .

Fromageries Vagne, creada l’any 1926, basa les seves tasques diàries en aquest compromís. La cooperativa recull llet a les granges locals a Doubs i als departaments del Jura. Tots els dies, durant tot l'any, 150 agricultors agrupen llet del seu bestiar de Montbéliardes als 11 Fromageries Vagne fruitières que es troben al llarg del Massís del Jura. Cada entrega diària depèn de la responsabilitat individual de l'agricultor, la base de l'enfocament col·lectiu.

Noticies relacionades

filetsverat.jpg
11-04-2024

Filets de verat de Conserves Ramón Peña

El Verat és un aliment molt complet i nutritiu font d'omega 3, proteïnes, vitamines i minerals i un baix contingut de greix. I a més de sà és deliciós! Oferim tres varietats en OLI D’OLIVA, FUMAT i AMB LLIMONA
carpacciofoto.jpg
11-04-2024

Carpaccio de Peu de Porc My Chef

Elaborat a partir de peus de porc cuinats a baixa temperatura i desossats manualment. Només cal condimentar amb una vinagreta en una amanida o com aperitiu
espatllacebo.jpg
11-04-2024

Espatlla de Cebo de Campo Ibèric Fisan

Les peces d’espatlla de Cebo de Campo Ibèric de Fisan procedeixen de porcs ibèrics criats en llibertat. La seva alimentació s'ha basat en pinsos naturals i en els recursos propis de la devesa.