Conserves Ramón Peña

12-10-2023

Producte de campanya, Musclos de Galícia procedents de la ria d'O Grove, Cloïsses cultivades  a les Ries Gallegues,... marisc en llauna de primera qualitat .Filets de Verat molt cobejats pel seu bon gust i les seves propietat nutricionals,  Sardinetes suaus i delicades, amb oli d’Oliva extra elaborades amb producte de campanya adquirits a llotja.

La tradició defineix a Conservas Ramón Peña des de 1920 amb l'elaboració de conserves de peix i marisc a Galícia. Una tradició heretada d'una forma d'entendre i viure la mar única.

ramonpeña.jpg
musclos.jpg
sardinillas.jpg
xipiro.jpg
zamburiñes.jpg

Elaborats per Conservas Ramón Peña, empresa amb tradició conservera des 1920, situada a Galícia va començar amb l'elaboració de conserves de peix i marisc de manera acurada, controlant des de l'origen la matèria primera i aplicant amb cura processos artesanals per fer de les llaunes autèntics luxes per al paladar. Només adquireix productes de campanya i en llotja, no utilitzen conservants, colorants, ni blanquejants, i mantenen estrictes controls de qualitat durant tot el procés de fabricació El seu objectiu de millora continua ens  porta fins avui dia, en que el seu objectiu principal és conservar el millor de la mar a les llaunes de Ramon Peña.

Noticies relacionades

montdor.jpg
12-10-2023

Mont d’Or DOP Ecureuil

Ja és temporada de Mont d’Or! Formatge de llet crua de vaca elaborat a la zona del Jura, de sabor suau es pot menjar amb cullera en fred amb pa o bé calent tipus fondue.
altagastronomia.jpg
12-10-2023

Pernil i Espatlla Alta Gastronomia 100% ibèric Fisan

Peces de porcs ibèrics de gla criats a les deveses de Guijuelo a Salamanca, curades en cellers naturals. Només les peces excepcionals es classifiquen com a Alta Gastronomia.
subaida.jpg
12-10-2023

Formatge Curat Maó Subaida DOP

Formatge artesà de llet crua de vaca elaborat amb drap de cotó fogasser madurat en caves de 5 a 9 mesos, s’unta el formatge amb oli i pimentó