Crema d’aceto balsàmic Giusti

29-06-2023

Giuseppe Giusti, desde el s.XVI, productor més antic , més prestigiós imés premiat , de vinagre de Mòdena a Itàlia i a tot el món. Al 1863, a l'exposició agrícola de Mòdena, Giuseppe Giusti va presentar el primer sistema per fer un vinagre balsàmic perfecte, basat en segles de tradició oral. La recepta inclou tres punts clau: l'elecció del raïm, la qualitat del l'envàs i el temps de maduració. El veritable tresor de l'empresa familiar són les bótes de segles d'antiguitat, en els quals superposen el vinagre balsàmic. El resultat de tot això és un producte de primera qualitat reconegut des de fa més de 5 segles

 

Molt dens, amb el toc especiat del vinagre balsàmic de mòdena Giusti , condiment molt versàtil, per decorar, acabar i crear grans contrastos de sabor en qualsevol plat.

cremaaceto.jpg
plataceto.jpg

Noticies relacionades

sobrassadalaluna.png
29-06-2023

Sobrassada superior dolça o picant IGP La Luna

Sobrassada LA LUNA, embotit 100% natural sense additius, única al mercat que no en porta. Sense colorants, ni conservants ni estabilitzants. Sense gluten ni lactosa.
tortelloni.jpg
29-06-2023

Tortelloni i Ravioli farcits Soverini

Pasta fresca Soverini originaria de Bolonia i elaborada amb ingredients frescos de proximitat. Tot natural, sense conservants
stfelicienpeça.jpg
22-06-2023

Saint Felicien Tentation

Formatge elaborat als Alps francesos de llet crua de vaca amb afegit de crema, textura suau i cremosa