El confit de cuixa d’ànec és una delícia al món de la gastronomia. La qualitat de la carn d’aquestes cuixes és conseqüència de la criança de l’ànec a l’aire lliure, i de l’excel·lent alimentació que l’ànec rep a base de cereals i blat de moro. Amb una minuciosa preparació, molt artesanal del confit de cuixes obtenim un resultat immillorable.
A l’hora de consumir, només cal escalfar-lo lleugerament per eliminar l’excés de greix i posteriorment daurar-lo lleument al forn .El greix, d’una qualitat excepcional, que recobreix la cuixa és perfecta per cuinar la guarnició del confit amb unes pomes, queda deliciós i diferent. També es pot acompanyar d'unes delicioses patates fregides en el mateix greix . A més, separant la carn de l’os i esmicolant-la, es pot donar diversos usos en fred o en calent
Mas Parés, antiga masia del segle XIV, és el primer obrador d’Espanya homologat per la Unió Europea per a l’elaboració de productes derivats de l’ànec i l’oca. Està situada a la comarca gironina de la Selva, en un entorn privilegiat, envoltat d’alzines, avellaners i castanyers.