Cuixa en confit Mas Parés

16-05-2024

El confit de cuixa d’ànec és una delícia al món de la gastronomia. La qualitat de la carn d’aquestes cuixes és conseqüència de la criança de l’ànec a l’aire lliure, i de l’excel·lent alimentació que l’ànec rep a base de cereals i blat de moro. Amb una minuciosa preparació, molt artesanal del confit de cuixes obtenim un resultat immillorable.

A l’hora de consumir, només cal escalfar-lo lleugerament per eliminar l’excés de greix i posteriorment daurar-lo lleument al forn .El greix, d’una qualitat excepcional, que recobreix la cuixa és perfecta per cuinar la guarnició del confit amb unes pomes, queda deliciós i diferent. També es pot acompanyar d'unes delicioses patates fregides en el mateix greix . A més, separant la carn de l’os i esmicolant-la, es pot donar diversos usos en fred o en calent

 

Producte de qualitat excel·lent i de fàcil preparació que ens ajudarà a estalviar temps i gaudir d’un sabor exquisit. Seguint l’antiga recepta que permetia conservar les carns durant alguns mesos. El seu procés consisteix en confitar coent lentament en la seva pròpia grassa, les cuixes d’ànec .

confitplat.jpg
confitbossa.jpg

Mas Parés, antiga masia del segle XIV, és el primer obrador d’Espanya homologat per la Unió Europea per a l’elaboració de productes derivats de l’ànec i l’oca. Està situada a la comarca gironina de la Selva, en un entorn privilegiat, envoltat d’alzines, avellaners i castanyers.

Noticies relacionades

moixama.jpg
16-05-2024

Moixama de Barbate IGP Herpac

Moixama de tonyina vermella curada 100% natural, pescada a l’Almadrava de Barbate a Cadis, directe de la mar a casa teva, amb elaboració artesanal i amb la garantia Herpac. Únic com aperitiu, en amanida o en qualsevol altre format, donarà un toc de distinció i qualitat a la teva taula.
iogurt.jpg
16-05-2024

Iogurt Grec Dodoni

Elaborat amb ingredients senzills i saludables, com ara llet de vaca, crema de llet i cultius vius de iogurt, disponible amb 0% o 8% de matèria grassa. El seu sabor us transportarà a l'instant a la assolellada i tranquil·la illa grega
esparrecs.jpg
16-05-2024

Espàrrecs de Navarra La Tudelana

Acollit a la Indicació Geogràfica Protegida "Espárrago de Navarra", té una coloració blanca, textura suau, amb poca fibrositat i un perfecte equilibri en la suavitat del seu amargor al paladar, degut bàsicament a les fredes nits existents a la zona de producció , a la qualitat de les aigües i al sistemes de cultiu emprats en la seva obtenció