Aquesta promoció inclou un pack promoció Emmentaler Margot especial per la diada de Sant Jordi amb 20 roses de roba + display promoció + pòster + receptaris + etiquetes + cunya de formatge per degustació
El suau sabor del formatge emmental el converteix en un dels formatges favorits per cuinar. Casa molt bé amb tota mena de plats, és un formatge gras perfecte per fondre Amb l'emmental podem preparar des d'una fondue de formatges a un sandvitx, sense oblidar-nos de les pizzes, els pastissos salats o els farcits. El maridatge recomanat és amb el vi negre de tons afruitats. Entre els vins que pots optar hi ha el Shiraz, el Merlot o el Cabernet Sauvignon. També es proposen alguns tipus de cervesa com Saison, Lager o Kölsh.
Formatge elaborat per Margot, afinador de formatges desde 1886, amb llet crua de vaques alimentades amb farratges naturals i sense addició de conservants (herba a l'estiu, fenc i rebrots a l'hivern), ve protegit de la zona AOP. De pasta dura, amb una maduració d'almenys 4 mesos, es caracteritza per la seva grandària i per la presència d'orificis , té un sabor suau. És un formatge sense gluten i sense lactosa. MG 45%. El contingut en sal comuna (0,5 g) és molt baix per un formatge de pasta dura. 100 g d'Emmentaler AOP cobreixen el 100% de les necessitats diàries de calci d'un adult, i el 50% de les proteïnes.