Escalivats Cap d’Urdet

24-04-2025

Gaudeix de les millors verdures rostides "escalivades" com fetes a casa. Gaudeix d´una autèntica escalivada, elaborada artesanalment i envasada en oli d´oliva. L'escalivada és una forma exquisida de menjar les verdures rostides. L'escalivada és un plat molt típic de Catalunya i el nom prové de la tècnica escalivar, on les verdures són rostides directament sobre la brasa abans de ser pelades i tallades a tires. És un plat ideal per aprofitar els productes de l´horta. Gaudeix de les verdures escalivades, en fred o calent, amanit amb oli d'oliva i sal. Pot servir-se com a plat únic o com a acompanyament de carns o peixos.

Fabricat de manera artesanal segons la recepta tradicional Catalana. El pebrot, l'albergínia i la ceba són seleccionades meticulosament, processades a la graella i envasades en oli d'oliva verge extra sense conservants artificials

escalivada.jpg

Noticies relacionades

bonitosalsa.jpg
24-04-2025

Especial hostaleria: Bonítol en Salsa Catalana Conservas Ortiz

Es caracteritza pel seu sabor únic gràcies a l'escabetx amb salsa vermella o salsa catalana. Al bonítol amb oli d’oliva se li afegeix vinagre i pebre vermell
tonyina.jpg
24-04-2025

Especial hostaleria :Tonyina clara en oli d'oliva Conservas Ortiz

Tonyina Clara elaborada de forma totalment artesanal envasada en oli d'oliva. Amb molts beneficis per al nostre cos, és un ingredient molt present a les cuines i una bona manera d'incorporar peix a la nostra dieta.
olives.jpg
24-04-2025

Olives Mojo Picón Olispania

Elaborades amb olives Verdiales de calibre 200/204, varietat d’olives de primera qualitat, en format PLS de 160gr pes escorregut o bé per hostaleria de 500gr . Les has de tastar!