Espatlla Alta Gastronomia Ibèric Fisan

16-05-2024

El color i sabor intens de  l’Espatlla Alta Gastronomia FISAN rememora a cada mos l'aroma intensa i fresca de la devesa. Amb la seva curació de mínim 24 mesos a cellers naturals, juntament amb intensitat d'olor i color delecta els paladars més experts amb el seu punt exacte de sal.

El seu secret està en la selecció de la matèria primera, la paciència i el repòs als cellers naturals de Guijuelo, que culminen a la millor Espatlla de Gla Ibèrica que has provat, amb un sabor exquisit i inoblidable.

Peces d’espatlla seleccionades d’entre els millors exemplars de porcs ibèrics de gla criats a les deveses de Guijuelo a Salamanca, curades en cellers naturals durant més de 30 mesos. Només les peces excepcionals son escollides per l’olfacte dels mestres catadors i classificades com a Alta Gastronomia.

espatllallesca.jpg
fisan.jpg

Fisan, és una empresa de gran tradició, situada a Campillo de Salvatierra (Guijuelo)en una zona envoltada de tres serralades que li proporciona un microclima propi caracteritzat principalment per els seus hiverns llargs, secs i freds amb una temporada de "calor" reduïda i seca, clima idoni per a l'assecat i curat dels productes .

 

Noticies relacionades

moixama.jpg
16-05-2024

Moixama de Barbate IGP Herpac

Moixama de tonyina vermella curada 100% natural, pescada a l’Almadrava de Barbate a Cadis, directe de la mar a casa teva, amb elaboració artesanal i amb la garantia Herpac. Únic com aperitiu, en amanida o en qualsevol altre format, donarà un toc de distinció i qualitat a la teva taula.
confitplat.jpg
16-05-2024

Cuixa en confit Mas Parés

Producte de qualitat excel·lent i de fàcil preparació que ens ajudarà a estalviar temps i gaudir d’un sabor exquisit. Seguint l’antiga recepta que permetia conservar les carns durant alguns mesos. El seu procés consisteix en confitar coent lentament en la seva pròpia grassa, les cuixes d’ànec .
iogurt.jpg
16-05-2024

Iogurt Grec Dodoni

Elaborat amb ingredients senzills i saludables, com ara llet de vaca, crema de llet i cultius vius de iogurt, disponible amb 0% o 8% de matèria grassa. El seu sabor us transportarà a l'instant a la assolellada i tranquil·la illa grega