Espatlla de Cebo de Campo Ibèric Fisan

11-04-2024

Les peces de Cebo de Campo Ibèric de Fisan son provinents de porcs 50% Raça Ibèrica, nascuts de mare100% Ibèrica i pare 100% Duroc. Aquests porcs  viuen en semi llibertat a lesdeveses pasturant sota les alzines, roures o sureres. Aquesta llibertat de moviments contribueix a la correcta infiltració dels seus greixos. En la seva alimentació reben un complement alimentari a base de pinsos naturals (cereals, blat de moro, lleguminoses,…) especialment dissenyat per aquest tipus de porc.

Les peces d’espatlla de Cebo de Campo Ibèric de Fisan procedeixen de porcs ibèrics criats en llibertat. La seva alimentació s'ha basat en pinsos naturals i en els recursos propis de la devesa.

espatllacebo.jpg
paletaplat.jpg

FISAN, están situats a Campillo de Salvatierra (Guijuelo)  en una zona envoltada de tres serralades que li proporciona un microclima propi caracteritzat principalment per els seus hiverns llargs, secs i freds amb una temporada de "calor" reduïda i seca, clima idoni per a l'assecat i curat dels productes

Noticies relacionades

filetsverat.jpg
11-04-2024

Filets de verat de Conserves Ramón Peña

El Verat és un aliment molt complet i nutritiu font d'omega 3, proteïnes, vitamines i minerals i un baix contingut de greix. I a més de sà és deliciós! Oferim tres varietats en OLI D’OLIVA, FUMAT i AMB LLIMONA
carpacciofoto.jpg
11-04-2024

Carpaccio de Peu de Porc My Chef

Elaborat a partir de peus de porc cuinats a baixa temperatura i desossats manualment. Només cal condimentar amb una vinagreta en una amanida o com aperitiu
comtepoligny.jpg
11-04-2024

Comté le Poligny Vagne

Formatge DOP Comté de llet crua de vaca i un mínim de 6 mesos de curació , afinat a Poligny, capital del Comté. Per la seva varietat d’aromes, és ideal per incorporar-lo a taules de formatges