Especial hostaleria: Bonítol en Salsa Catalana Conservas Ortiz

24-04-2025

L'ingredient diferenciador d'aquest escabetx típic català és el pebre vermell que s'utilitza en salses com el romesco o la salsa per a calçotada. Un cop obert, per mantenir tot el seu sabor fins a cinc dies, recomanem conservar-lo a la nevera, preferiblement tapat i totalment submergit a la seva escabetx. I per als amants de la salsa catalana, recomanem no fer la salsa i reutilitzar-la en altres receptes.

Es caracteritza pel seu sabor únic gràcies a l'escabetx amb salsa vermella o salsa catalana. Al bonítol amb oli d’oliva se li afegeix vinagre i pebre vermell

bonitosalsa.jpg

A Conserves Ortiz s’elaboren les  conserves de forma artesanal i respectant les arts de pesca tradicionals. Hi ha una gran varietat de tècniques per a la pesca del bonítol, però al litoral Cantàbric se segueixen utilitzant les mateixes arts tradicionals de sempre, que asseguren la preservació de les espècies. A Conservas Ortiz es pesca el Bonítol del Nord amb canya, un a un, amb esquer viu o cacea durant la costanera d'estiu. Aquesta tècnica ancestral de pesca selectiva és respetuosa amb el medi ambient i els fons marins, ja que en totes dues es pesquen les peces un per un. El procés d´elaboració és totalment artesanal. Al paladar presenta un exquisit sabor i una delicada textura.

Noticies relacionades

tonyina.jpg
24-04-2025

Especial hostaleria :Tonyina clara en oli d'oliva Conservas Ortiz

Tonyina Clara elaborada de forma totalment artesanal envasada en oli d'oliva. Amb molts beneficis per al nostre cos, és un ingredient molt present a les cuines i una bona manera d'incorporar peix a la nostra dieta.
escalivada.jpg
24-04-2025

Escalivats Cap d’Urdet

Fabricat de manera artesanal segons la recepta tradicional Catalana. El pebrot, l'albergínia i la ceba són seleccionades meticulosament, processades a la graella i envasades en oli d'oliva verge extra sense conservants artificials
olives.jpg
24-04-2025

Olives Mojo Picón Olispania

Elaborades amb olives Verdiales de calibre 200/204, varietat d’olives de primera qualitat, en format PLS de 160gr pes escorregut o bé per hostaleria de 500gr . Les has de tastar!