Brie royal amb tòfona Renard Gillard: Brie elaborat amb llet crua de vaca, farcit de crema trufada al centre. L'elaboració de Brie Royal és la mateixa que la de Brie de Meaux , formatge artesanal de pasta tova elaborat amb llet crua de vaca, la seva maduració és de 5 a 7 setmanes. Un cop madurat, el Brie es talla i s'omple manualment amb formatge doble crema trufat i Tòfones de Saint-Jean
Brie amb licor de taronja Rouzaire: Brie elaborat amb llet pasteuritzada de vaca. A les 4 setmanes de curació el formatge es talla en dos en sentit horitzontal i es banya amb Grand Marnier, licor que forma part del patrimoni culinari de la regió Île-de-France.
Brie Royal amb 3 pebres Renard Gillard: Brie elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, i amb farcit de 3 pebres. Una textura cremosa amb el toc picant dels pebres.
Brie meaux amb mostassa Rouzaire: Brie elaborat amb llet pasteuritzada de vaca. A les 4 setmanes de curació el formatge es talla en dos en sentit horitzontal i se li introdueix una capa de Mostassa de Meaux que, com el formatge, forma part del patrimoni culinari de la regió Île-de-France.