Filets de Verat Herpac

15-06-2023

El verat o caballa és un peix blau, conegut també com "sarda" o "macarela". És molt cobejat pel seu bon gust i la consistència de la seva carn, pertany a la mateixa família de la tonyina i el bonítol. Font d'Omega 3, els filets de verat són, a més de sans, deliciosos. Proveu en una picada de tomàquet, en una amanida …..

Peix blau envasat en oli d’oliva per Herpac. El Verat és un aliment molt complet i nutritiu font d'omega 3 proteïnes, vitamines i minerals i a més de sà és deliciós

filetverat.jpg
veratplat.jpg

Herpac, empresa líder en la indústria conservera, la seva especialitat és la moixama de tonyina , és una de les poques empreses amb el segell de la Indicació Geogràfica Protegida "Moixama de Barbate".

D’entre les seves prop de cent referències, destaquen les conserves de tonyina vermella i els fumats artesanals, han rebut innombrables premis nacionals i internacionals, i es troben a les botigues i espais gourmet més importants de país. A més, la seva fàbrica rep anualment milers de visites de diverses nacionalitats, on es mostra en directe el mil·lenari art del ronqueo de la tonyina.

Productes

Noticies relacionades

trespotspebrot.jpg
15-06-2023

Pebrots Cherry farcits Virtute Naturae

Son uns pebrots molt especials, anomenats cherry de sabor suau i textura tendre per tal de que es pugui fer una queixalada de sabor intens amb un embolcall delicat, farcits d’Olivada, Gorgonzola o Tonyina
tortacasar.jpg
15-06-2023

Torta del Casar Tiana

Formatge DOP de llet crua d’ovella Merina maduració mínim de 60 dies, la seva textura és cremosa i tova , molt aromàtic
grananxova.jpg
15-06-2023

La Gran Anxova de Conservas Ortiz

Anxova del Cantàbric que destaca per la seva carnositat i gran aroma. Un producte d´excepció, amb un sabor intens i una textura ferma