Formatge Arzúa Ulloa Bama

15-02-2024

Aquest formatge amb forma lenticular es basa en la pasteurització de la millor llet de vaca i un mínim de sis dies de maduració. Ve amb una escorça fina, elàstica, brillant i suau i tots ells estan embolicats amb la distintiva banda de cotó blanc. Al seu interior, una pasta uniforme, sense esquerdes, entre blanc ivori i groc pàl·lid, mostra uns ulls arrodonits distribuïts irregularment. Finalment, una aroma que recorda el iogurt i la mantega, i el sabor fonamental de la llet, lleugerament salat i d'acidesa mitjana-baixa, ens permet identificar un exquisit Formatge Arzúa-Ulloa de BAMA

El formatge d'Arzúa-Ulloa és un formatge tendre per tant es pot utilitzar tant per a preparacions salades com dolces. Es pot acompanyar amb mel o codonyat si es pren cru, però també és molt adequat per enriquir plats de verdures o carns o per obtenir farcits més sucosos. A més, com que es fon a baixes temperatures sense perdre les seves propietats, és ideal com a acompanyament d'entrepans o per fer torrades i plats gratinats.

Elaborat a Corunya amb la millor llet de vaca i una maduració mínima de 6 dies, el seu aroma ens recorda el iogurt i la mantega i el sabor de la llet.

arzua.jpg
arzuaplat.jpg

Queixerías BAMA és hereva de la tradició formatgera a la zona central de Galícia, entre els rius Ulla i Tambre. Neix d’ una família amb una llarga tradició elaboradora de formatges, amb el desig de preservar i promoure els productes tradicionals .

A Queixerías BAMA s’elaboren els productes millorant cada dia el formatge, amb més matisos i sabor, i respectant el medi ambient,allunyant-se de la tendència a fer que els formatges siguin cada cop més barats en detriment de la qualitat com d’altres marques del mercat. No escatimen la quantitat de la llet necessària per a la producció de formatge i s’utilitza la de millor qualitat. Es treballa directament amb les granges per garantir la qualitat de la llet i totes pertanyen a la D.O.P. Formatge Tetilla i Arzúa-Ulloa.

 

Productes

Noticies relacionades

bonitol.jpg
15-02-2024

Lloms de bonítol en oli d’Oliva de Conservas Ortiz

L'exquisit sabor del millor Bonítol del Nord és realçat per l'oli d'oliva que aporta melositat i una textura suau. Peix blau ple de beneficis per a la nostra salut.
cremas.jpg
15-02-2024

Crema d’Espàrrecs i Crema de Carxofes Aimar

Elaborades de forma tradicional amb ingredients d'alta qualitat , un plat casolà i natural, una alternativa perfecta per incorporar vegetals a l'alimentació diària sense invertir temps i oblidar el plaer de menjar ric i saludable
pasta.jpg
15-02-2024

Pasta Oca Bianca

Autèntica pasta italiana, gamma de cintes de pasta de blat amb un 20% d’ou, Albesi, Fetuccine i Pappardelle i el Tagliatelle primavera, per sorprendre a taula creant combinacions de colors , formes i sabors.