Aquest formatge amb forma lenticular es basa en la pasteurització de la millor llet de vaca i un mínim de sis dies de maduració. Ve amb una escorça fina, elàstica, brillant i suau i tots ells estan embolicats amb la distintiva banda de cotó blanc. Al seu interior, una pasta uniforme, sense esquerdes, entre blanc ivori i groc pàl·lid, mostra uns ulls arrodonits distribuïts irregularment. Finalment, una aroma que recorda el iogurt i la mantega, i el sabor fonamental de la llet, lleugerament salat i d'acidesa mitjana-baixa, ens permet identificar un exquisit Formatge Arzúa-Ulloa de BAMA
El formatge d'Arzúa-Ulloa és un formatge tendre per tant es pot utilitzar tant per a preparacions salades com dolces. Es pot acompanyar amb mel o codonyat si es pren cru, però també és molt adequat per enriquir plats de verdures o carns o per obtenir farcits més sucosos. A més, com que es fon a baixes temperatures sense perdre les seves propietats, és ideal com a acompanyament d'entrepans o per fer torrades i plats gratinats.
Queixerías BAMA és hereva de la tradició formatgera a la zona central de Galícia, entre els rius Ulla i Tambre. Neix d’ una família amb una llarga tradició elaboradora de formatges, amb el desig de preservar i promoure els productes tradicionals .
A Queixerías BAMA s’elaboren els productes millorant cada dia el formatge, amb més matisos i sabor, i respectant el medi ambient,allunyant-se de la tendència a fer que els formatges siguin cada cop més barats en detriment de la qualitat com d’altres marques del mercat. No escatimen la quantitat de la llet necessària per a la producció de formatge i s’utilitza la de millor qualitat. Es treballa directament amb les granges per garantir la qualitat de la llet i totes pertanyen a la D.O.P. Formatge Tetilla i Arzúa-Ulloa.