Formatge Blu ‘ 61 Carpenedo

30-05-2024

Afinador italià que desde 1960 elabora els seus productes seguint l’anomenat mètode Carpenedo un conjunt de protocols d'elaboració, resultat d'anys d'experiments i millores que, combinats amb la passió i respecte per la matèria, condueixen a combinacions sàvies i dosificacions d'ingredients i perfums.

Combinació de la suau textura del formatge blau, refinada amb vi Rabosso passito , vi negre de postre elaborat a la regió del Veneto, i nabius, tot madurat durant 3 mesos

blu61.jpg
blu61tall.jpg
blu61peca.jpg

Antonio Carpenedo, juntament amb els seus fills Ernesto i Alessandro, són reconeguts a tot el món com a custodis i ambaixadors d'un saber fer que ha distingit una de les realitats italianes més particulars i innovadores de l'art lacti dels darrers 50 anys.

Partint d'un producte excel·lent, elaborat per formatgeries de renom -que respecten el medi ambient i la biodiversitat del territori- elegit en funció de les peculiaritats del producte amb què es combinarà i transformarà: del vi a l'orujo, del fenc a la cervesa, tot excel·lències italianes reconegudes i prestigioses.

Noticies relacionades

terrina.jpg
30-05-2024

Novetat Mas Parés: Mousse de foie amb Pedro Ximenez i Mousse de foie amb tòfona

Productes exclusius de Mas Pares, exquisites emulsions de foie amb la barreja de tòfona o licor de Pedro Ximenez. Elaborades seguint un procés artesanal i amb les millors matèries primeres
sashimi.jpg
30-05-2024

Sashimi d’Ahumados Domínguez

Exclusiu d’Ahumados Dominguez, pensat per a qui li agrada la cuina asiàtica però no el peix cru. Estoig de 150 gr de salmó fumat tallat amb la tècnica japonesa anomenada Hira-zukuri . Producte 100% natural, sense additius i alt contingut natural en proteïnes i omega-3.
olives.jpg
30-05-2024

Novetat: Olives Cacereñas amb o sense os Olispania

Olives de la varietat Cacereñas de calibre 200/220 , són una de les varietats d'olives negres amb més prestigi i qualitat. El delicat sabor i la textura fan d'aquestes olives una referència de qualitat.