Formatge Brie de Meaux DOP Renard Gillard

22-02-2024

Formatge artesanal DOP de pasta tova elaborat amb llet crua de vaca a l’Ille de France, la seva maduració és de 5 a 7 setmanes. Escorça de floridura blanca, la seva textura és cremosa. Amb un lleuger sabor a avellana, ideal per combinar amb fruits secs, codony o melmelada Imprescindible en qualsevol taula de formatges!

Formatge artesanal amb DOP de llet crua de vaca elaborat a l’Ille de France. Degustar amb fruits secs, codony o melmelada , imprescindible en una taula de formatges!

briemeuxtroç.jpg
brietaula.jpg
briemeaux.jpg

Durant més de 135 anys, Fromagerie Renard Gillard ha posat tot el seu saber fer en la producció de formatges excepcionals com: Brie de Meaux AOP o el Royal Duo amb tòfona. Des dels inicis, Fromagerie Renard Gillard ofereix formatges emblemàtics locals i de qualitat

Productes

Noticies relacionades

cebacaramelitzada.jpg
22-02-2024

Ceba caramel·litzada de Conservas Hida

Producte elaborat amb la quantitat justa de sucre, cuinat de manera tradicional, amb tot el sabor i nutrients. Perfecte per acompanyar qualsevol plat de carn o peix, en aperitius o per combinar amb formatges i foie
stmarcellin.jpg
22-02-2024

Saint Marcellin le Chartrousin IGP

Formatge francés de llet de vaca, molt cremós, sabor suau i especiat que s’intensifica amb el pas dels dies
llaunes.jpg
22-02-2024

Bonítol baix en sal i Bonítol en escabetx de Conservas Ortiz

Conserves elaborades de forma artesanal i respectant les arts de pesca tradicionals. El resultat s'aprecia en l'exquisit sabor i en la inconfusible textura dels productes que marquen la diferència.