Formatge brie Royal amb tòfona Renard Gillard

13-06-2024

L'elaboració de Brie Royal és la mateixa que la de Brie de Meaux , formatge artesanal de pasta tova elaborat amb llet crua de vaca, la seva maduració és de 5 a 7 setmanes.Un cop madurat, el Brie es talla i s'omple manualment amb formatge doble crema trufat i Tòfones de Saint-Jean

Formatge francès de llet crua de vaca, molt cremós i de gust suau barrejat amb una capa de tòfona a l’interior

brieroyal.jpg
brietrufatall.jpg

Durant més de 135 anys, Fromagerie Renard Gillard , situada a l’Ille de France, ha posat tot el seu saber fer en la producció de formatges excepcionals , ofereix formatges emblemàtics locals i de qualitat.

Noticies relacionades

rustichella.jpg
13-06-2024

Novetat Olis i patés amb tòfona La Rustichella

Nova gamma de productes a base de tòfona: Oli d’oliva amb tòfona blanca i Oli d’oliva amb tòfona negra i Paté amb tòfona blanca o negra. Els has de tastar! Pregunta al teu comercial
beemster.jpg
13-06-2024

Formatge Beemster 26 mesos DOP

Formatge de llet pasteuritzada de vaca originari d’Holanda amb una maduració de 26 mesos en cellers . El seu sabor és dolç , de mantega, whisky i nous
pecorinocentral.jpg
13-06-2024

Pecorino Moliterno amb tòfona Central

Formatge de llet d’ovella amb vetes de tòfona produït artesanalment a l’illa de Sardenya per Central Formaggi.