Formatge Curat Maó Subaida DOP

12-10-2023

Elaborat artesanalment a Es Mercadal a Menorca (Illes Balears) amb procediments naturals i respectant l'entorn, és un formatge de llet crua de vaques alimentades a la pròpia finca,la seva curació és de 5 a 9 mesos en cava untant les peces amb oli i pebre Vermell. Elaborat artesanalment amb drap de cotó “fogasser” la seva textura ferma i dura, de sabor intens molt bo en una amanida o en un entrepà sol o amb sobrassada i mel, també per menjar amb fruits secs en especial els dàtils.

Formatge artesà de llet crua de vaca elaborat amb drap de cotó fogasser madurat en caves de 5 a 9 mesos, s’unta el formatge amb oli i pimentó

subaida.jpg
subaida2.jpg
subaida3.jpg

SUBAIDA porta tres generacions elaborant formatge Maó Menorca artesà. La finca Subaida té 350ha, d'origen àrab, amb influència anglesa i amb un marcat esperit mediterrani , està situada al bell mig de la illa de Menorca, entre Alayor i les platges d’en Castell,el formatge està elaborat amb llet de vaques de raça Frisona que procedeixen d'Holanda, com molts altres turistes, van venir fa temps a Menorca i van acabar quedant-se a l'illa per sempre.

Noticies relacionades

montdor.jpg
12-10-2023

Mont d’Or DOP Ecureuil

Ja és temporada de Mont d’Or! Formatge de llet crua de vaca elaborat a la zona del Jura, de sabor suau es pot menjar amb cullera en fred amb pa o bé calent tipus fondue.
ramonpeña.jpg
12-10-2023

Conserves Ramón Peña

La tradició defineix a Conservas Ramón Peña des de 1920 amb l'elaboració de conserves de peix i marisc a Galícia. Una tradició heretada d'una forma d'entendre i viure la mar única.
altagastronomia.jpg
12-10-2023

Pernil i Espatlla Alta Gastronomia 100% ibèric Fisan

Peces de porcs ibèrics de gla criats a les deveses de Guijuelo a Salamanca, curades en cellers naturals. Només les peces excepcionals es classifiquen com a Alta Gastronomia.