Formatge Emmental Grand Cru IGP Le Montagnon

23-02-2023

Amb IGP, és produït a la zona de Franche-Comté i part del Rhône-Alpes, Champagne-Ardenne, Borgonya i Lorraine  - França.

Porta la Lavel Rouge, etiqueta que otorga l’estat com a signe de qualitat francès que certifica que un producte té un nivell de qualitat superior al dʻun producte similar

A diferència d´un Emmental “clàssic”, un Emmental Grand Cru IGP és la combinació d'elements vius de la seva zona d’origen: el Franche-Comté, el clima, les vaques, ... li dóna el caràcter típic. Madurat en soterranis amb la cura del mestre afinador obtenint un emmental amb més sabor, d’una pasta suau, fina i fundent i ulls marcats.

Formatge de llet crua de vaca amb "ulls" irregulars , sabor i aroma suau, madurat durant 12 mesos. La seva fabricació artesanal garanteix una gran riquesa de sabors

emmental.png
emmentaltall.png

Noticies relacionades

cavaceles.png
23-02-2023

La Cava Celes Garcia Baquero

Formatge de llet de cabra madurat i afinat en fustes de faig, a les Caves de García Baquero, fins a la seva perfecció
xoricfisan.png
23-02-2023

Xoriç de gla Fisan

El Xoriç de Gla FISAN desprèn aroma i sabor. S'elabora amb l’ adob tradicional i amb totes les carns nobles del porc. La curació es duu a terme en assecadors naturals durant almenys cinc mesos. És 100% natural.
tonyinapot.png
23-02-2023

Tonyina Clara oli d'oliva RO-260 Conservas Ortiz

Elaboració artesanal de Conservas Ortiz, lloms de tonyina envasats en oli d'oliva, producte molt saborós i nutritiu, peix blau ple de beneficis per a la nostra salut